Kiemelt Hírek 2021. június 06.

Balázs Klári Korda György állítólagos gyerekeiről mesélt

Startlap Kiemelt Hírek 2021. június 06.
Balázs Klári az életéről szóló friss interjúban olyan témákról nyilatkozott, amelyekről eddig sosem beszélt nyilvánosan. Vasárnap déli olvasgatós hírösszefoglaló.

Balázs Klári Korda György állítólagos gyerekeiről mesélt

Az nlc.hu új podcastsorozatában Sándor András kommunikációs szakember kérdez ismert és elismert embereket életútjukról és különleges tapasztalataikról, amelyek kapaszkodót nyújthatnak mások számára is a mindennapokhoz. Ezúttal Balázs Klárira került a sor, aki a kérdezőhöz fűződő régi ismeretségére való tekintettel olyan témákra is kitért, amikről eddig sosem beszélt nyilvánosan. Ilyen például az, hogy “védelmi rendszert” kellett létrehozniuk férjével a rendszeresen bejelentkező csaló gyermekjelöltek miatt. A teljes interjút erre a linkre kattintva hallgathatod meg.

Kiderült, mekkora vagyona van Palvin Barbarának

A világ egyik legismertebb magyar arca egy ideje már a divatvilág egyik legjobban fizetett modellje, így igencsak nagy összegről van szó. Részletek itt.

Brutális árakkal nyitottak a szedd magad eperföldek

Kis késéssel, de végre elindult a szezon, ugyanakkor az egekbe szökött árak miatt sokan alighanem inkább lemondanak az eperről. Hol, mikor és mennyiért vásárolhatunk be a lekvárfőzéshez? A legfrissebb eperinfókat ebből a cikkből ismerheted meg, még helyszíni videós tudósítást is találsz.

Ilyen az élet a legkisebb magyar faluban, ahol összesen 11 ember lakik

Néhány évvel ezelőtt még ennyi lakosa sem volt, mindösszesen 8 főről írnak a statisztikák. Az aprócska Zala megyei település népességi csúcsa a múlt század elejére tehető, de ekkor is csupán 145-en lakták. A falu a foglalkoztatottság, az egy lakásra jutó lakók száma és az állampolgári aktivitás szempontjából is különleges. Fotók és további részletek itt.

Köldökig húzott dekoltázs, talpig latex, forrónadrág: merész ruhaválasztások sztároktól a brit királyi család tagjai mellett

Csak viszonyításképpen mutatjuk: így is össze lehet futni a királynővel, ahogy Meryl Streep tette a Kramer konrtra Kramer londoni bemutatóján. (Fotó: Graham Turner/Getty Images)

Amúgy is elég súlyos szettekről van szó, hát még ha Erzsébet királynő és rokonsága konzervatív öltözékeinek társaságában villantják meg őket, ordít a kontraszt. Ha szeretnéd látni, hogyan igazgatta a fenekét Geri Halliwell Károly herceghez simulva tornadresszre emlékeztető összeállításban, vagy Lady Gaga fél arcot eltakaró strasszokból kirakott sminkjét, amelyben magát a királynőt üdvözölte, akkor kattints ide.

Most érdemes lefoglalni a nyári szállást, mert ha így megy tovább, a strandon marad csak alvóhely

A tavalyinál is erősebb lesz az idei nyár a belföldi szállásokon, ha a foglalások számának emelkedése nem áll le, a főszezonban már rendkívüli kihívás lesz szobát vagy apartmant találni. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

“Sok minden szeretnék lenni, de csak egy lehetek, különben túl sok lesz a dolgom” – a józsefvárosi gyerekek is arról álmodnak, amiről a többiek

Nem kell fizikai hely ahhoz, hogy két jószívű ember egymásra találjon

– magyarázza a Láthatatlan Tanoda nevének eredetét az egyik munkatárs. A csapat közel egy évtizede dolgozik azon, hogy nyolcadik kerületi, hátrányos helyzetű, elsősorban roma gyerekek tanulmányait támogassák. Hat évvel ezelőtt egy kiállítás keretében tették fel növendékeiknek a “mi leszel ha nagy leszel” kérdést, amiről most ismét nyilatkoztak a diákok. A 24.hu az otthonában kereste fel Ritust, a tanoda egyik diákját, hogy megtudják, hogyan változtatják meg a józsefvárosi lányok és fiúk életét a Láthatatlan Tanoda mentorai. Bővebben.

Fiúk és lányok tízezrei hirdették meg a békét Gödöllőn, hetek múlva kitört a második világháború

A cseh küldöttség egy egész kárpáti falut húzott fel, a siófokiak egy balatoni halászfalut, megépült a nyírbátori templom mása, 25 kilométer hosszú villanyvezeték, vízvezeték, sportpálya, vendéglő, posta, cukrászda, plusz egy egész üzletváros is kinőtt a földből a gödöllői kastély körüli parkokban az 1930-as években, hogy fogadja a cserkészeket a világ minden tájáról. Újságírók, érdeklődő tömeg, királyi hercegnők és kormányzók figyelték a gyereksereget, amelyben “egy szebb jövendő” ígéretét látták.

Az örök béke áldott napja fog sütni a világ fölött

– írta az egyik tudósító, aki akkor még nem tudta, hogy csak néhány hét választja el őket a pusztító második világháború kirobbanásától. Ebben a cikkben réges-régi fotók tucatjait nézegetve ismerheted meg a magyarországi cserkész világtalálkozók hétköznapjait és történetét.

Négy csillagjegy, akikből rossz energia árad

Fotó: NASA/ESA via Getty Images

Az asztrológusok szerint a négy jegy szülöttei hajlamosak negatív hullámokat sugározni magukból. A kártékony légkör azonban feloldható némi odafigyeléssel. Kikről van szó, és hogyan lehet leszámolni a rossz energiákat? Erről szól ez a cikk.

Keresés az oldalon