Kiemelt Hírek 2021. február 14.

A minisztérium szerint csak évente egyszer, a hidegrekord miatt dolgoznak kabátban és sálban a Balesetin

bubba Kiemelt Hírek 2021. február 14.
Miután nyilvánosan kiderült, hogy a nyolcadik kerületi Baleseti Intézetben napok óta tíz fok körüli hőmérsékletben gyógyítanak, illetve fekszenek a betegek, sajátos magyarázattal állt elő az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Esti hírösszefoglaló.

A minisztérium szerint csak évente egyszer, a hidegrekord miatt dolgoznak kabátban és sálban a Balesetin

Miután szombaton bejárta a sajtót a hír, hogy a nyolcadik kerületi Baleseti Intézetben napok óta tíz fok körüli hőmérsékletben gyógyítanak, illetve fekszenek a betegek, sajátos magyarázattal állt elő az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Az intézményben uralkodó áldatlan állapotokról itt olvashatsz, Kásler Miklósék különös narratíváját pedig itt találod.

Szél Bernadett hiába kérte a járványügyi adatokat Müller Cecíliától: “Tovább már nem tudta halogatni a választ, de gondoskodott arról, hogy amit megkapok, használhatatlan legyen”

A független parlamenti képviselő három hónapon keresztül várt arra, hogy az országos tiszti főorvos részletesebb adatokat közöljön a szociális intézményekkel kapcsolatban. A Facebookon számolt be arról, hogy tette mindezt teljesen hiába, miközben emberi tragédiákról van szó. Íme a bejegyzés.

Ezek a számok közel félmilliárdot értek a hatos lottón

A szerencsés számokról és a nyereményekről erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

A szexuális zaklatási ügyekbe keveredő igazgató indít operett- és musicalszínész osztály az SZFE-n

MTI/MTI Fotószerkesztőség/Szigetváry Zsolt

A Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE) Kiss-B. Atilla, a Budapesti Operettszínház több egykori és jelenlegi dolgozója által eltussolással vádolt főigazgató vezényletével indul az új képzés. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Levelet kapnak a budapesti vállalkozások Karácsony Gergelytől

Karácsony az önkormányzatoktól elvett, és azokat ezzel a működésképtelenség szélére sodró iparűzési adó miatt fordult a cégekhez. A főváros főpolgármestere konkrétan arra is kitér, hogy oligarchák támogatása helyett olyan dolgokra költenék a pénzt, mint például az ivóvízszolgáltatás meg a közvilágítás. Bővebben.

Nemzetközi körözés alatt álló férfit fogtak el a Nyugatinál

A macedón állampolgár ellen az olasz hatóság rendelt el körözést. Az esetről ebben a cikkben írnak.

Rászorulókhoz kerülnek a II. kerületi kivágott fák

A helyi önkormányzatnál már egy ideje szerették volna, ha végre hasznosulnak a zöld felületekben gazdag városrész menthetetlen fái. Részletek itt.

Még Moszkvában is elképedve figyelik az idei telet

Valery SharifulinTASS via Getty Images

Hetvenezer ember tizennégyezer hókotróval takarítja a várost, ahol jelenleg a hóréteg vastagsága csupán egy centivel marad el a 142 éve tartó rendszeres megfigyelések abszolút rekordjától. Fotók és további részletek itt.

Pocsolyába fagyott kismadarat mentettek Balmazújvárosban

A lábánál fogva jeges csapdába esett vöcsöknek nagy szerencséje volt, ugyanis a gondos járókelők értesítették a Hortobágyi Madárkórházat. A nagy madármentésről ide kattintva olvashatsz.

Keresés az oldalon