30 év után, a születésnapján hagyta el a felesége Lippai Lászlót

Startlap - Startlap
A népszerű művész legutóbb a Drága örökösök című sorozatban tűnt fel. Heti bulvárösszefoglaló.

Több évtized után intett búcsút Lippai László felesége

Gáspár Zsolti több mint félmilliárd forintért árulja luxusvilláját

A 10 hálószobás nógrádmegyeri ingatlant átépítették ugyan, de már közel fél évszázada a család tulajdona. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Sas József özvegye: Nekem nem megy

A január közepén hosszas betegség után elhunyt humorista magára maradt felesége alig bírja elviselni férje elvesztése miatti fájdalmát. Sas József özvegyének elkeseredett nyilatkozata itt olvasható.

A Trónok harca színésznője is megszólalt Marilyn Mansonról: kikötözte, korbáccsal verte, csak engedéllyel aludhatott

Fotó Frazer HarrisonGetty Images

Manson abuzív oldalát leleplező Evan Rachel Wood közleményét követően Trónok harca első három évadában szereplő Esmé Bianco is kiállt vallomásával. Bianco elég súlyos dolgokról számolt be két éven át tartó kapcsolatuk idejéről, ha érdekel a teljes sztori, akkor ezt a cikket olvasd el.

Kiszivárgott a Barátok közt befejezése

Valaki kiszivárogtatta a megszűnő Barátok közt utolsó hetének történetvonalát. Ha érdekel, mi történt, ebből a cikkből megtudhatod.

Nudistastrandon meztelenkedett Csősz Bogi

Nudistastrandon járt Csősz Bogi, a mexikói Tulumban élvezte a vízparti meztelenkedést. A 36 éves színésznő-üzletasszony erről a Life TV kedden adásba kerülő Bréking! című műsorában beszélt. Részletek.

Balázs Andi elárult néhány dolgot a két Tóth háborújáról: “Nehogy azt hidd, hogy csak a Tóh Gabi kezdte el”

 

Újabb részletek derültek ki arról a bizonyos zárt csoportról, amelynek tartalmát Tóth Andi közkinccsé tette, és amiből aztán kirobbant a botrány közte és Tóth Gabi között. Balázs Andi a LifeTV-n avatta be a téma további bugyraiba a kíváncsi füleket, külön öröm, hogy mindezt Ganxsta Zolee kommentárjával élvezhettükBővebben.

Pápai Joci vallomása: el akarták vetetni az első gyereküket

Már az abortusz költségeit is befizették, az utolsó pillanatban gondolták meg magukat. Az énekes Joshi Bharatnak mesélte el mindezt, videó és további részletek itt.

Janza Kata és Pesák Ádám: „A köztünk lévő korkülönbség akkora, hogy már nem feszélyez semmi”

MTVA Fotó Zih Zsolt

Janza Kata és Pesák Ádám egy kisebb megszakítással öt éve alkotnak egy párt. A 22 év korkülönbség – elmondásuk szerint – sosem jelentett problémát a kapcsolatukban. Ha kíváncsi vagy, milyen pozitív hatása van a kapcsolatukra a korkülönbségnek, olvasd el ezt a cikket.

Pásztor Anna orvosa azt mondta, gyújtson gyertyát a jóistennek, hogy megúszta a “heves táncikálást”

Dancing with the Stars során lesérült énekesnővel a napokban közölte orvosa, csak a csoda mentette meg attól, hogy bordája átszúrja tüdejét. Pásztor Anna röntgenfelvételekig hatoló posztja a témáról itt nézegethető.

Ez is érdekelhet

képcím

Pásztor Anna megmutatta pilisi otthonát

képcím

Terézváros polgármestere beszólt Horváth Évának

képcím

Csősz Bogi elvált: "Ha nagyon anyagias lennék, vele maradtam volna"