Blikk: Varga Judit válik

Startlap - Startlap
Az igazságügy miniszter kéréssel fordult a sajtó munkatársaihoz. Heti hírösszefoglaló.

A Blikk szerint válik Varga Judit és Magyar Péter

Blikk több forrásra hivatkozva azt írja, több mint egy évtizednyi házasság után válik Varga Judit és Magyar Péter. A párnak három gyermeke van, az igazságügyi miniszter férje egyébként egy nagy állami cég, a Diákhitel Központ vezérigazgatója.  Részletek

Müller Cecília félreküldött levelében buktathatta le magát, feljelentik

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Hadházy Ákos hétfőn a Facebookon mutatott be egy képernyőfelvételt Müller “Cili” Cecília eltévedt üzenetéről. Mint írja, vagy véletlen az egész, vagy lelkiismerete éledt fel, mindenesetre az írás szerinte az országos tiszti főorvos saját hazugságát leplezte le. Szél Bernadett feljelentést tesz. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Hatalmas összeget fizethetett a magyar kormány a kínai vakcináért

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón jelezte, hogy a kínai Sinopharm oltóanyag lényegesen drágább az orosz Szputnyiknál. Hogy mekkora összegbe is kerülhet darabja, illetve mennyit is vett a vakcinából a magyar állam, az ide kattintva azonnal ki fog derülni. 

Orbán Viktort feljelentették rémhírterjesztésért

A Jobbik szerint a miniszerelnök a múlt héten, egy sajtótájékoztatón elhangzott mondatával sértett törvényt. Ha érdekel, mely kijelentése miatt jelentette fel a párt Orbán Viktort, erre a linkre kattints.

Szijjártó Péter nejének cége alig indult el, máris kellett egy Porsche

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felesége, Szijjártó-Nagy Szilvia belsőépítészeti cége induló vállalkozásként szerezte be a luxusautót. Az Interior Design Kft.-nek még honlapja sincs, se egyéb nyoma az interneten, mégis több száz milliós árbevétellel büszkélkedhetnekRészletek itt.

Gulyás Gergely szerint álhír, hogy a közbeszerzési törvény módosítását kérték Brüsszelből

Néhány órával azelőtt, hogy a Reuters hétfői hírére reagálva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta a hazai közbeszerzési rendszer dicséretét, fideszes kollégája, az Országgyűlés gazdasági bizottságát elnöklő Bánki Erik ezzel teljesen ellentmondónak tűnő magyarázatba fogottBővebben.

Ezt kell tudni az itthon használt vakcinákról: 4 percben összefoglalták a lényeget

Erre a linkre kattintva egy rövid, hiánypótló videós összefoglalót találsz a Szputnyik V, a Pfizer, a Moderna, az AstraZeneca, valamint az egyelőre még nem alkalmazott Sinopharm oltóanyagokkal kapcsolatos legfontosabb infókról.

A Pepsi gyártása lehet Mészáros Lőrinc újabb nagy dobása

Piaci szereplők azt mondják, a felcsúti milliárdos legújabb szerzeménye, az áron alul megvásárolt albertirsai palackozóüzem legjobb gépsorát nem lesz könnyű arra használni, amire eredetileg szánták. Ha a Hellel lépnek versenyre, olyanok lábára taposnának, ahová nem lenne szabad, az ásványvízben nincs pénz, így alighanem fel kell melegíteni a Pepsivel kínos körülmények között megromlott viszonytBővebben.

Sokmilliárdos németországi bűnügy szálai vezetnek a nemzeti vagyonért felelős miniszter volt férjéhez

Fotó: Marjai Jánod 24.hu

A vizes vb-s botrány miatt körözés alatt álló, jelenleg szökésben lévő Balogh Sándor által üzemeltetett hálózat ismét az érdeklődés középpontjába került az elmúlt évtized legnagyobb Baden-Württembergi csalásának tartott ügyben. Balogh közeli munkatársát sok év börtönre ítélték, de ő is megszökött. Mi történt? Innen kiderül.

Emelte a béreit a Tesco: mutatjuk, mennyit keresnek márciustól a dolgozók

Megállapodott a szakszervezetekkel a Tesco-Global Áruházak Zrt. a 2021-es bérfejlesztésről. Ennek értelmében az áruházak és a logisztikai központok munkatársai a megemelt fizetésen túl 4 milliárd forint értékű juttatási csomagban részesülnek. Így például a régi dolgozókat, a gyermekek születését, és a szülőket is támogatják. Mit jelent ez a gyakorlatban, pontos számokkal? Innen kiderül.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor faképnél hagyta Márki-Zay Pétert - A hét hírei...

képcím

Orbán Viktor: Megáll-e Oroszország, ha legyőzi Ukrajnát?

képcím

Orbán Viktor elmondta, hogy visel-e golyóálló mellényt