Ilyen még sosem történt Győzikééknél

Startlap - Startlap
Győzike majd kibújik a bőréből.

Gáspár Győző élete egyik legszebb napjára készül, elsőszülött lánya, Evelin ugyanis pénteken kapja kézhez a diplomáját – írja a ripost.hu. Ez már csak azért is különleges esemény, mivel a Gáspár családból korábban még senki sem szerzett diplomát.

Fotó: Facebook/Gáspár Győző

„A családom tagjai sok generációra visszatekintve dolgos, szorgalmas emberek voltak, de a nagymamám és az édesapám volt az első, akinek sikerült kitörnie a szegénységből – mondta a lapnak Győzike. – Amikor Evelin megszületett, megígértem a szüleimnek, hogy ő lesz az első Gáspár, aki diplomát szerez, és ennek pénteken el is jön a napja. Nincs nálam büszkébb ember Magyarországon, hiszen Evelin nem csak egyszerűen diplomás lesz, de amióta csak iskolába jár, mindig kitűnő tanuló volt, és ez így maradt egészen a mai napig.”

Győzike szerint lányának ráadásul kétszer annyit kellett tennie a sikerért, illetve azért, hogy elfogadják, mint bárki másnak. A celeb rendkívül boldog és büszke, és abban bízik, hogy kisebbik lánya, Virág is követi nővére példáját, és ő lesz a következő, aki lediplomázik.

Ez is érdekelhet

képcím

Tóth Gabi a földön fetrengett a TV2 műsorában

képcím

Kiderült, ki vette meg a Korda-villát

képcím

Molnár Gusztáv reagált a válása hírére