Így változik az életünk július 1-jétől - több területen is új szabályok jönnek

Startlap - Startlap
A csütörtöktől életbe lépő új szabályok többek között a pénztárcánkat, az oltásokat, a vásárlásokat is érintik. Délelőtti hírösszefoglaló.

Így változik az életünk július 1-jétől – több területen is új szabályok jönnek

A július elsejétől életbe lépő új szabályok érintik a pénztárcánkat, az oltásokat, a vásárlásokat, a postát, az éttermi rendeléseket és még sok minden mást. További információkért katt ide.

Ennyit keres az átlag magyar: két számjeggyel emelkedtek a bérek

A Központi Statisztikai Hivatal közölte az első negyedéves fizetési adatokat, a járvány ellenére jelentős növekedést mértek. Ha kíváncsi vagy a pontos számokra, akkor itt folytasd az olvasást.

Péntektől nem kell orvosi végzettség a háziorvosi ügyelethez

Kásler Miklós új rendelete ugyanakkor csak megfelelő szakképzettség esetén engedi a részvételt, és akkor sem önállóan. Mit jelent ez a gyakorlatban? Innen kiderül.

Ők a legértékesebb magyar sportolók: Szoboszlai feltört Hosszú mellé

Fotó: David Geieregger/SEPA.Media /Getty Images

A Forbes sporteredmények és üzleti lehetőségek alapján összeállított listájának történetében először alakult ki holtverseny az élen, volt, aki látványosan lecsúszott, és új nevek is előkerültek. Íme a top 10.

Rogán Antalék 10 évig nem akarják elárulni a sztrádakoncesszió háttéradatait

A Nemzeti Koncessziós Iroda szerint elég, ha a közvélemény csak 10 év múlva tudja meg, mi alapján döntöttek a beruházás mellett, amelyet Karácsony Gergely az Orbán-kormány legsúlyosabb lenyúlási kísérletének nevezett. Bővebben.

Foci-Eb: ilyen lesz a folytatás péntektől

Az utolsó két Európa-bajnoki nyolcaddöntő is megvolt, a negyeddöntők menetrendje erre a linkre kattintva olvasható.

Koronavírus itthon: itt vannak a friss adatok

Az aktuális magyarországi járványügyi adatokat, a fertőzöttek, az elhunytak, a kórházi ápoltak számának alakulását, valamint a vakcináció haladásátebből a cikkből ismerheted meg.

Brexit: aki Nagy-Britanniában maradna, annak néhány órája maradt dönteni

Már új bevándorlási szabályok érvényesek, de ez nem érinti a szigetországban élő uniós polgárokat, ha szerdáig nyilatkoznak. Részletek itt.

Észak-Koreában tisztogatás zajlik a járvány miatt

Fotó: Korea Summit Press Pool/Getty Images

Hivatalosan nulla fertőzöttet és halálesetet jelentettek, Kim Dzsongun mégis “súlyos incidensek” miatt vonja felelősségre vezető tisztségviselőit. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Egy hét pihenőt kapunk az újabb hőhullám előtt

A csütörtökön érkező felfrissülés várhatóan a jövő hét közepéig fog tartani. A következő napok időjárás-előrejelzése itt olvasható.

Ez is érdekelhet

képcím

Nem lesz késő délután háziorvos, szakrendelések szűnhetnek meg

képcím

Extra bérlevonással kell büntetni a sztrájkoló tanárokat

képcím

A NASA megcsinálta azt, amit az Armageddonban láttunk