Így néz ki ma Udo Brinkmann, A klinika orvosa

Startlap - Startlap
Nagyon régen láttuk, most azonban a net felkapta egy közelmúltban készült fotóját. Heti bulvárösszefoglaló.

Emlékszel még Udo Brinkmann doktorra A klinika sorozatból? Még mindig sármos!

A kedves doki sok nő szívét megdobogtatta a 80-as években, és bizony az őt alakító Sascha Hehn jó időre eltűnt a magyar nézők szeme elől, hogy aztán 2005 tájékán ismét feltűnjön a szériához készült két egész estés filmben. Azóta ismét kikerült a honi rajongók látóköréből, bár továbbra is készülnek filmjei. Új moziról mi sem tudunk jelenleg beszámolni, viszont az internet szárnyára vett egy friss fotót róla, melynek megtekintéséhez csak ide kell kattintanod!

Sas József nem találkozhat a barátaival

Az elmúlt nyolc hónapban rengeteget javult az állapota az áprilisban agyi infarktuson átesett Sas Józsefnek, de továbbra is a nap 24 órájában segítik a szakápolók – felesége mellett. A népszerű humorista párja most arról beszélt, hogy miként telt a karácsony, illetve milyen is lesz a szilveszterük. Az itt olvasható nyilatkozatában kitért arra is, miért nem fogadhatja rég nem látott barátait Sas József.

“Soha nem fogom tudni elénekelni” – L.L. Junior és Charlie egy régi slágert dolgozott fel Dávidka emlékére

A Könnyű álmot hozzon az éj című Charlie-dalt gondolta újra L.L. Junior és a számot eredetileg éneklő Horváth Charlie. Az augusztus 31-én elgázolt Dávidnak édesapja annak idején altatóként énekelte a régi slágert. A közös munkáról és arról, milyen változásokat hozott az életében a tragédia, ebben a videóban beszél L.L. Junior, amelyben az új klipből is láthatók részletek.

Fotókon Meghan Markle látványos fogyása

Az amerikai színésznőből lett sussexi hercegné májusban hozta világra kisfiát, és sok más hírességgel ellentétben, egyáltalán nem nem görcsölt azon, hogy mielőbb szupervékonyan mutatkozzon. Mára azonban visszanyerte korábbi alakját. A nagy át-, pontosabban visszaalakulást fótókon követhetitek nyomon ebben a cikkben

Vajna Tímea még a karácsonyt is Schwarzeneggernél töltötte, ezért végre elmagyarázta, milyen kapcsolatban vannak egymással

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for HFA/AFP

Mióta Los Angelesben él, Vajna Tímea többször találkozott már Arnold Schwarzeneggerrel. Karácsony másnapján is vele volt, így végül rákérdeztek nála a dologra, és ő készségesen válaszolt. Részletek itt.

Sosem hallott történeteket mesélt a Szomszédokról Frajt Edit

Miután felröppent a hír, hogy folytatnák a sorozatot, több régi szereplő nyilatkozott. Frajt Edit, vagyis Magenheim Juli izgalmas részleteket osztott meg a teleregény kulisszái mögül.

Piros Ildikó elárulta, mi tartja össze a házasságukat Huszti Péterrel

Piros Ildikó és Huszti Péter 1975-ben álltak oltár elé, mindketten másodjára, de úgy érzik, ez a kapcsolat már a sírig fog tartani.

Várkonyi Andrea lánya egyáltalán nem 12 évesnek tűnik vörös rúzsban és flitteres ruhában 

Nóriról a büszke mama posztolt képet karácsony alkalmából. Íme a fénykép.

Kárpáti Rebeka gömbölyödő hassal pózolt új pasija mellett

A modell nyár végén szakított a vőlegényével, és habár nem akart beleugrani egy új kapcsolatba, novemberben már hivatalosan is együtt volt a fodrászként dolgozó Fröhner Ferenccel. Karácsonykor pedig posztoltak egy fotót, amin Rebeka pocakja igencsak gömbölyödik. Az alábbi cikkből megtudhatod, mi történt.

A hét legfontosabb hírei egyetlen kattintásra

Ha kíváncsi vagy melyek voltak az elmúlt napok legfontosabb történései, akkor csak ide kell klikkelned.

Ez is érdekelhet

képcím

Blikk: Horváth Gréta beadta a válókeresetet

képcím

Megfosztották királyi és katonai címeitől András herceget

képcím

Várkonyi Andrea sorra kapja a gratulációkat