A nyugdíjasoknak elegük van a kormányból, nagyot lépnek

Startlap - Startlap
Annyi probléma van már a nyugdíj körül, hogy már nem hajlandóak szótlanul tűrni. Heti hírösszefoglaló.

A nyugdíjasoknak elegük van abból, hogy a kormány nem áll szóba velük

A NYUSZET elnöke, Juhász László a 24.hu-nak nyilatkozott, melynek során arról is beszélt, hogy milyen lépést kívánnak tenni, ha az állam továbbra sem figyel az őket érintő egyre komolyabb problémákra. Szándékaikról bővebben ebben a cikkben olvashatsz.  

Egy magyar család pokoli szentestéje egy felvidéki panzióban

Zsuzsannáék idén úgy döntöttek, hogy elmenekülnek az ünnepekkel együtt járó kötelező körök, a rengeteg ajándék és idegeskedés elől, méghozzá Szlovákiába, ahol fárasztó rokonlátogatás és bejglievés helyett napközben síeléssel, este pedig semmittevéssel, nyugalomban tölthetik el a karácsonyt. Az első két nap kellemesen telt, 24-én este aztán pokoli események résztvevőivé váltak. A hátborzongató történet részleteit ebben a cikkben találod.

Mészáros szép karácsonyi ajándékot kapott, de persze az is kiderült, mivel lepte meg a kormány a kedvenceit

A Mátrai Erőmű a 2017-ben produkált 10,7 milliárdos mínuszt csak kormányzati gigatámogatások segítségével volt képes tavaly lecsökkenteni, de még így is hatalmas volt a hiány. Ez nem akadályozta meg a tulajdonosokat abban, hogy jókora osztalékot vegyenek ki a vállalatból. És a Magyar Villamos Művek Zrt.-t sem zavarta túlzottan, amikor aláírták az adásvételi megállapodását a Mészáros Lőrinc-féle Opus Global Befektetési Alapkezelő Zrt.-vel. De nem ez az egyetlen probléma a Mátrai Erőművel. Forintosított és egyéb részletek ebben a cikkben találhatók. Ha pedig arra lennél kíváncsi, mit is kaptak a Jézuskától az idén a kormányközeli vállalkozók, akkor csak ide kell kattintanod. 

Orbán Viktor komoly személyi változásokkal torolná meg az októberi választás kudarcát

A 24.hu információi szerint az önkormányzati választáson elszenvedett vereség miatt akár 15-20 kerület élén is elnökcsere jöhetRészletek itt.

4500 forint: ennyit kapott egy mentős év végi juttatásként

Pedig ennek a többszöröse volt várható. Arról, miért ilyen szép összegekkel kedveskednek a mentősöknek, és hogyan reagált a helyzetre az Országos Mentőszolgálatitt tudhatod meg a részleteket.

A külügyminisztérium 260 milliós jutalmat osztott szét a dolgozók között

Mivel ők kicsit kevesebben vannak, mint a mentősök, ez a “motivációs juttatás” nem akármennyit jelent fejenként. Pontos számokat ebben a cikkben találsz, ahol azt is bemutatják, milyen anyagi motivációra számíthatnak mindeközben a pedagógusok.

Frissítették az 50 leggazdagabb magyar listáját – Mészáros Lőrinc lekörözhetetlen

Kijött a Forbes szokásos összeállítása Magyarország 50 leggazdagabb emberéről. Az élbolyban nincs változás, vannak viszont új szereplők az első tíz helyen. Részletek ebben a cikkben.

Nagy változások lesznek januártól

2020. január elsejével számos jogszabály változik. Ezek többek között az adózást, a családvédelmet, a nyugdíjasokat, a tömegközlekedést, a cigaretta, a lottó és a posta  árát, valamint a benzinkutakat is érintik. Itt részletesen kifejtik, hogyan változik az élet jövőre.

A brutális lakásárak miatt már tárolóknak hasznosított sötét lyukakba költöznek a magyarok

Úgy tűnik, a szuterének az ingatlanpiacon tapasztalható őrület igazi nyertesei.

Igazságtalanságok lehetnek a kormányzat szerint a jogsira hajtók vizsgáztatásában, és hibák egyes oktatók munkájában, legalábbis erre lehet következtetni a jövőre bevezetendő újításokból. A részletekért ide kattints.

Ez is érdekelhet

képcím

Orbán Viktor: Óriási pechünk van

képcím

Hivatalos: Erdogan nyerte a török elnökválasztást

képcím

Gálvölgyi-ügy: ezért szerepelt a "VIP" adat a mentési...