Így néz ki Andy Vajna új síremléke

Startlap - Startlap
Az egykori producer felesége arról is beszélt, hogy kinek a műve a nyughely. Heti bulvárösszefoglaló.

Elkészült Andy Vajna síremléke, oroszlán is díszíti

Saját Instagram-sztorijában mesélt arról Vajna Tímea, hogy elkészült Andy Vajna síremléke a Fiumei úti sírkertben. A képeket itt tudod megnézni.

Néhány napon múlhatott, hogy Vilmos herceg egész családja lezuhanjon egy helikopterrel

Fotó: Tolga Akmen/ AFP / Pool

Mindez még 2018 végén történt, ha érdekel, hogyan, akkor ezt a cikket olvasd el.

Pataki Zita a lombikdrámájában találta meg küldetését

Pataki Zita november elsejei születésnapja alkalmából  számot  vetett elmúlt  évével:  szívszorító  szavakkal  vallott a Story Magazinnak az anyaságért folytatott küzdelméről, arról, miként sikerült megbékélni a kudarccal, és miért nem kudarcként, hanem éppen új lehetőségként tekint arra, ami az elmúlt időszakban történt vele. A beszélgetés itt érhető el.

Curtis kiszámolta, mennyi pénzt drogozott el – maga is megdöbbent az összegtől

Csak a napokban tudatosult Curtisben, hogy nyolcéves drogfüggősége alatt rengeteg pénzt kokainozott el. Ha érdekel, mekkora összegről van szó, ebből a cikkből kiderül.

Gattyán György Halloween-buliján egy lépést nem lehetett tenni anélkül, hogy ne egy híres emberbe fuss bele: mutatjuk a jelmezeket, plusz Cinthya Dictatort, aki máshol mulatott, de azt rémálomba illő szerkóval tette

Gattyán György évente rendez cégespartit október 31-én, és tényleg eléggé komolyan veszik az amerikai hagyományokat: erről az erőslátványvilág, és a gondosan beöltözött vendégek gondoskodnak. Idén többek között Talmácsi Gábor, Ördög Nóra és Nánási Pál, Smaltig Dalma, Majka, Zimány Linda, Vajna Tímea is megjelent, és mindannyiukról készült fénykép is.

Cinthya Dictator nem a vetkőzős nőkkel meggazdagodott magyar vállalkozó rendezvényére ment csütörtökön – legalábbis erre lehet következtetni a jelmezéről posztolt fotó helyszínéből. Viszont ő volt az, akinek a legjobban sikerült az álruhája: elcsépelt karaktert választott ugyan – Jokerneköltözött az Öngyilkos osztagból -, azonban tette mindezt úgy, hogy még a vér is belédfagy, ha ránézel a szettre.

“Már most rettegek” – Vajna Tímea elmesélte, mi fog vele történni a tengerentúlon

A filmproducer özvegye költözik, és minimum egy évig nem jön haza, nyomós  okból, de lesz mivel elfoglalnia magát. Részletek itt.

Salma Hayek teknőssel álcázta gigantikus melleit, nem jött össze

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Salma Hayek külsejéről himnuszt lehetne írni, az 53 éves színésznő túlzás nélkül elképesztően jól néz ki. Ennek tanúbizonysága gondosan kezelt közösségi oldalára feltett legutóbbi fotója, amelyen egy teknőst simogat, de igazából tekintélyes dekoltázsa miatt ez az utolsó dolog, ami feltűnik a képen.

Presser Gábor elárulta a Neked írom a dalt című slágere történetét

PresserZwack Unicum  arca lett, reklámfilm is készült, ennek betétdala a fent említett szerzemény, így a bemutatón felfedte az egybegyűltek előtt, miről szól valójában ez a szám.

Kíváncsi vagy, mivel tölti az idejét a szakítás óta Dobó Kata és Zsidró Tamás?

Akkor ezt a cikket olvasd el.

Pásztor Anna végre megmutatta két gyermekét

Benji ötéves, Zoé pedig három, de az énekesnő szinte sosem mutatta meg őket, most azonban kivételt tett, mert annyira jól sikerült a fénykép.

A hét legfontosabb hírei

Ha kíváncsi vagy az elmúlt napok legérdekesebb közéleti történéseire, akkor csak kattints ide. 

Ez is érdekelhet

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...

képcím

Curtis meghívott vendég volt Orbán évértékelőjén

képcím

Pottyondy Edina úgy szúrt oda Curtisnek, hogy ki sem ejtette a...