Kiemelt Hírek 2018. június 25.

Így köszöntötte fel édesanyja az X-Faktor énekesének eltűnt testvérét a születésnapján

Startlap Kiemelt Hírek 2018. június 25.
Kilenc hónapja nem találják Barnit.

A rendőrség honlapján továbbra is az eltűntként szerepel, a körözött személyek listáján található a négyéves Bereznay Attila Barnabás.

A kisfiúnak 2017. szeptember 10-én veszett nyoma. Apja, Bereznay Attila ellen elfogatóparancs van érvényben kiskorú veszélyeztetése miatt – írja a Bors.

Korábban megírtuk, az x-faktoros Bereznay Dániel féltestvérét tavaly szeptemberben az apa láthatásra vitte magával, és onnan nem tért haza.

A válófélben lévő szülők szülők harcot vívtak Barnabásért. Az anya szerint a gyereket a bíróság tavaly ideiglenesen nála helyezte el, az apa azonban maga szeretné felnevelni a kisfiút.

Az asszony a napokban egy megható internetes bejegyzésben köszöntötte gyermekét negyedik születésnapján:

Boldog 4. születésnapot drága egyetlen kisfiam, bárhol is legyél a nagyvilágban. Több mint 9 hónapja elszakítottak minket egymástól, de hiszem, hogy te tudod és érzed az igazat, bármit is mondanak neked. Te mindig átláttál az embereken. Tudom, hogy nem sikerült kiirtaniuk belőled a feltétlen bizalmat és szeretetet. Legyél erős! Ne feledd kincsem, amire tanítottak, és tudd, hogy anya mennyire szeret és minden percben téged keres! Megtalállak!

– írta az anya a Facebookon.

Keresés az oldalon