Így fékezték meg az őrjöngő vendéget a Story Gálán

Startlap - Startlap
A nadrágját is letolta az agresszív férfi.

Balhé zavarta meg a 19. Story Gálát, ahol a vacsora után, fél tizenkettő táján az egyik vendég először hangosan hő­zöngeni kezdett, majd a nadrágját is letolta a vendégeket kellemes zenével szórakoztató Nyári Károly zongorája közelében – írja a Bors.

A lap szerint a középkorú férfit mindenki látta már, de senki nem tudta megmondani, kicsoda. Többen úgy tudják, hogy egy rockzenészről van szó, aki rendszerint sok alkoholt fogyaszt a rendezvényeken, és ilyenkor vállalhatatlanul viselkedik.

A botrány az eseménynek otthont adó szálloda aulájában durvult el, ahol a férfi rátámadt a biztonsági őrökre is, akik rendkívül higgadtan, felkészülten kezelték a helyzetet: nem ütöttek vissza, csak védték az ütéseket.

Az agresszív vedéget végül sikerült kikísérniük a hotel parkolójába, ahol ismét ököllel támadt a biztonságiakra, akik rendőri segítséget kértek. A férfi ekkor sietve távozott a helyszínről.

A Story-gála egyébként az incidenst leszámítva idén is tökéletesen sikerült, közel száz híresség tette tiszteletét. A szervezők a férfi balhéját diszkréten kezelték, sokan észre sem vették a kínos jelenetet.

A Story Gála legszebb ruháit itt, míg a legnagyobb melléfogásokat itt találja.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Ők voltak a Story Gála sztárpárjai

képcím

Egy nappal a Story Gála előtt ismerte meg barátnőjét Rippel Feri

képcím

Riasztjuk a divatrendőrséget - a legnagyobb melléfogások a Story...