Kiemelt Hírek 2021. október 24.

Horváth Tamás könnyekig hatódott 86 évesre öregített feleségétől: "Gyönyörű vagy"

Startlap Kiemelt Hírek 2021. október 24.
"Tényleg szerelmes vagyok beléd, ha még így is tetszel." Friderikusz Sándor műsorában két "öregember" megható szerelmi vallomását láthattuk. Vasárnap délelőtti olvasgatós hírösszefoglaló.

MTI/Bruzák Noémi

Horváth Tamás könnyekig hatódott 86 évesre öregített feleségétől: “Gyönyörű vagy”

“Tényleg szerelmes vagyok beléd, ha még így is tetszel.”

Az első plusz 25 év után az 54 évesre maszkírozott énekest teljesen feldobta, hogy 61 éves felesége mennyire vonzó, a második kör már mélyebb érzelmeket pendített, két “öregember” szép szerelmi vallomását láthattuk Friderikusz műsorában. Videó.

5 hazai kastély és vár, amelyeknek már a látványa is lenyűgöző, hát még a történetük

Az egyik az örök szerelem szimbóluma, egy építészeti méreteket öltő szobrászati műalkotás, aztán ott van az a kastély, amelynek építésével az időszámításnak állítottak emléket, és Sissi tiszteletére készült, a harmadik egy vár, amely a sor talán leghíresebb tagja, ahol ha akarod, ha nem, megelevenedik a történelem, a negyedikről úgy tartották, tündérek laktak benne, és az ötödik épület sem kevésbé érdekes: itt élt a rémséges és kegyetlen tetteiről hírhedt Báthori Erzsébet. Öt helyszín, öt építmény, amelyekben néhány dolog közös: a romantika, a káprázatos környezet, és hogy kiváló őszi úti célok lehetnek. Bővebben.

Meghalt Venczel Vera, az Egri csillagok Vicuskája

A Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész élete 76. évében hunyt el. Venczel Vera karrierjéről és halálának körülményeiről itt olvashatsz.

“Alig volt más fegyverük, mint a szabadság puszta szeretete” – forradalmi Insta-posztok magyar hírességektől

Tóth Gabitól Kiszel Tündéig ismert emberek sora emlékezett meg az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseiről. Ha kíváncsi vagy a bejegyzésekre, akkor ezt a cikket nézd meg.

Az megvan, hogy II. Erzsébet mindig egy jegyzetfüzet társaságában étkezik? A különös jelenségnek vicces magyarázata van

Anwar Hussein/Getty Images

Charles Oliver, a királynő egykori inasa titkos kulisszatitkokba avatott be az ebédlőasztalt kísérő királynői humorról és szokásokról. Bővebben.

Rúzsa Magdi utoljára lépett fel: akkora pocakkal búcsúzott, mintha bármelyik pillanatban megszülhetne

A három gyermekkel terhes énekesnő a Dancing with the Stars színpadán énekelt egy tűzpiros, testhez simuló estélyiben, és csodásan nézett ki. Videó.

Emberi maradványok, vécék és levágott péniszek: 10 bizarr múzeum, ha már unod a festményeket

Csak kötelességből élvezed a francia impresszionistákat, és a Louvre-ban néhány terem után felfedezted, hogy minden képről ugyanolyan ájulás közeli, sápadt tekintetű asszonyok és férfiak néznek vissza rád? Vagy szimplán színesítenéd a szokásos utazós programjaid? Ha (már) nem csillan fel a szemed egy British Museumtól, sem Velázquez életművétől, és jobban érdekel, hogy fest egy háromezer éves toalett, vagy nyolcezer mumifikálódott holttest több száz év után (utóbbi meglepően jól), akkor mindenképpenkattints ide – már csak azért is, mert a groteszk múzeumok több tagjának felkereséséhez még az országhatár átlépésére sincs szükség.

Kvíz: felismered a retró tanszereket? És a történelem leghíresebb személyiségeit gyermekkori fotóikon?

Tudod-e vajon, mivel számoltak régen a kisdiákok, hogy néztek ki az írószereik, vagy éppen mikor milyen egyenruhát viseltek?Erre a linkre kattintva próbára teheted magad.

Ebben a kvízben pedig csupa megkerülhetetlen figurát vonultatnak fel, akiknek felnőtt vonásait mindannyian láttuk számtalan alkalommal. Gyermekként viszont picit nehezebb beazonosítani őket, de nem lehetetlen.

7 fontos tanács, ha szobanövényt vásárolnál

Getty Images

Annak érdekében, hogy te is és zöld barátaid is boldogok legyetek, és ne a kukában végezze az új szerzemény elszáradt csonkként, ezekre a szempontokraérdemes figyelni.

A horoszkópod megmutatja, ki lehet a tökéletes párod

Az asztrológusok szerint a csillagok elárulják, kinek az oldalán kell keresni a nagy szerelmeket. Íme.

Keresés az oldalon