Így történt a halálos baleset Alec Baldwin forgatásán

Startlap - Startlap
Lefoglalták a bizonyítékokat, közöttük Baldwin véráztatta jelmezét is. Heti bulvárösszefoglaló.

Kiderült, hogy történt a halálos baleset, melyet Alec Baldwin kezében elsült kellékpisztoly okozott

MTI/AP/Santa Fe New Mexican/Jim Weber

A lövések következtében a 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott a mellkasába, a mögötte ülő 48 éves Joel Souza rendezőt pedig a vállán érte lövés, és kórházba kellett szállítani. Souza időközben már elhagyhatta a kórházat. Részletek

Kocsis Tibor: Én egy férfival élek együtt

A 2011-es X-Faktor győztese látványosan zavarban volt, amikor D. Tóth Krisztának coming outolt, élete legfontosabb beszélgetésének nevezte az interjútVideó.

Mészáros Lőrinc exneje és Joshi Bharat egy pár: “Sok volt a közös téma”

A megismerkedés alighanem a Kelemen Beatrix alá tartozó Life TV-nél történt, ahol korábban Várkonyi Andrea is dolgozott. Joshi Bharat szűkszavúan nyilatkozott, a pár egyik ismerőse azonban névtelenül megszólaltBővebben.

Palik László otthagyja a TV2-t, a programigazgató sajnálja a döntést

Palik több mint 300 epizód után búcsúzik az Exatlontól, és vele együtt az egész csatornától. Az ügyről a műsorvezető és a TV2 is beszámolt. Íme.

Joy SMA díjátadó: Nyári Dia izmos dekoltázst, Görgényi Fruzsina tűzpiros nagyestélyit villantott, Szabó Zsófi a mellére tekerte a fürdőszobaszőnyeget 

Elegánsan és kevésbé elegánsan, de mindenképpen rengeteg ifjú magyar híresség jelent meg a JOY Social Media Award (JOY SMA) keddi gáláján, ahol 10 kategóriában osztottak díjakat a közösségi média hazai figuráinak. Galéria.

Boros szerint Bochkor miatt kellett távoznia a Bumerángból: “Majdnem beledöglöttem”

Bochkor Gábor viszont egészen másként emlékszik a történetre. A magyar rádiózás páratlan párosa, akikről a műsor elkaszálása után derült ki, hogy valójában a stúdión kívül szinte szóba sem álltak egymással, ebben a cikkben nyilatkozik a témáról.

Zalatnay Sarolta újabb milliókat kapott Kásler Miklóstól

Alig egy hónapja, hogy a miniszter személyes jóvoltából 10 millió forintos támogatásban részesült, éppen akkor, amikor nagy nyilvánosság előtt aláírta a kormánypárt Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióját. A fejleményekről ebben a cikkben írnak.

Kandech Evelyne édesapja nem tud eljönni a lánya temetésére

Ahmed Bharin Kandeh alig pár héttel ezelőtt beszélt szombaton elhunyt lányával. Nem hitte volna, hogy soha többé nem találkoznak. Részletek

Varga Viktor nem viselte jól “új dala” kritikáját

A legújabb videoklipje, amelyben a himnuszt énekli, sokaknál kiverte a biztosítékot, ez a negatív kommenteken is rendesen meglátszott. Mutatjuk mit is lépett az énekes, aki azért előtte keményen vissza is szólt. 

Schobert Lara elárulta, mit tervez az apja cégével

Nemrégiben nagykorú lett Schobert Lara, aki a jövőbeni terveiről mesélt, így az is kiderült, mennyire szeretne belefolyni a családi vállalkozásba. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Újabb fejlemény Gálvölgyi János állapotában - a hét fontosabb...

képcím

Hvg.hu: jelek, hogy válik Mészáros Lőrinc lánya

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt