Hódi Pamela kiborult, amikor meglátta legújabb koronavírus-tesztjét

Startlap - Startlap
Nem erre számított, sokkal jobban érezte már magát. Heti bulvárösszefoglaló.

Hódi Pamela kiborult: két hét után újra pozitív lett a koronavírustesztje

Néhány napja elmúltak a tünetei a koronavírus miatt karanténba kényszerült Hódi Pamelának, most mégis újra pozitív lett a tesztje, emiatt teljesen kiborult. Részletek

Egy régóta húzódó sérelem állhat Kiss Ramóna távozása mögött

Nagy felzúdulást váltott ki a közönségből, amikor Lékai-Kiss Ramóna váratlanul megjelent Stohl András oldalán a TV2 képernyőjén. Arról, hogy miért váltott, csak röviden, diplomatikusan nyilatkozott, de egy névtelen szakmabeli megszólaló jóval bőbeszédűbben árnyalta a döntést. Nem mellékesen egyébként azt is közel pontosan megmondta, mennyit kereshetett Lékai-Kiss a Reggeli egy-egy adásával. Ezenkívül Ördög Nóra is nyilatkozott az ügyről, aki hat éve igazolt át a konkurenciához. Részletek itt.

Megszületett L.L. Junior kislánya

Lesi Liliről már képet is posztolt az énekes. Itt te is megnézheted.

Pocsékul van Gömöry Zsolt, az Edda koronavírusos zenésze

Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Ha a pozitív koronavírusteszt nem lenne elég, fizikailag is pocsékul érzi magát Gömöry Zsolt, az Edda billentyűse. Részletek.

“Azt gondolom, ebbe betegedett bele” – Bajor Lili édesapja haláláról vallott

Bajor Imre lánya nagyon gyakran gondol a 2014-ben, súlyos betegség következtében elhunyt apukájára. Friss interjújában Bajor Imre halálának körülményeiről mesélt. Részletek itt.

“Úristen! Milyen hely ez? Olyan, mintha egy kis üdülőfalu lenne” – íme Demcsák Zsuzsa budai otthona

Vacsorakirály péntek este adásba kerülő epizódjában Demcsák Zsuzsáé volt a séf szerepe, és ő (Kerényi Miklós Mátéval és Nyári Diával ellentétben) saját otthonában főzött. Így egyrészt megtudhattuk, hogy Győrfi Pállal gyakorlatilag szomszédok, és persze alaposan szemügyre vehetjük a házat. Fotók és további részletek itt.

Rudolf Péter kitiltotta Eszenyit a Vígszínház próbáiról

Miután márciusban több drámai beszámoló mentén kipattant a botrány, hogy Eszenyi Enikő mérgező légkört tart fenn a Vígszínházban, a művésznőt eltávolították a teátrum éléről. A helyére lépő Rudolf Péter pedig immár a próbákra sem engedi be. Minderről bővebben itt olvashatsz.

Varnus Xavér megvett egy elhagyott templomot, és odaköltözik

Az orgonaművész kiköltözik Torontóból, és már egy gigantikus hangszerről is gondoskodott a saját templomábaAz erősen felújításra szoruló épület egyébként meglepően olcsó volt. De inkább adjuk át a szót Varnus Xavérnakide kattints a folytatásért.

Örökbefogadott egy csecsemőt az 51 éves Závodszky Noémi

Amikor Závodszky Noémi és 8 évvel fiatalabb párja végképp elszánták magukat, hogy örökbe fogadnak egy kisbabát, jelentkezéskor a 163-as sorszámot kapták Fejér megyében. A színésznő maga meséli el ebben a cikkben, hogy a vér szerinti anya hogyan vált meg a gyermekétől, és azt is megtudhatjuk, milyen érzés 51 évesen anyává válni.

Diana hercegné Harry születésekor, Károly félmondatából jött rá, hogy vége a házasságának

Fotó: Anwar Hussein/Getty Images

Újra elővettek az interneten egy 1991-es interjút, amelyben Diana elmesélte: 1984-ben, mindösszesen öt szóból felismerte, hogy eljött az a pont, amikor valami örökre megváltozott közte és Károly között, és gyakorlatilag vége a házasságának. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

"Képtelenek vagyunk felfogni” – eltemették Babicsek Bernátot

képcím

Demcsák Zsuzsa elárulta, milyen plasztikai beavatkozást végeztek...

képcím

Erős Antónia megmutatta 12 éves ikreit