Balázs: Azt mondtuk, ennek a tartós elszegényedés lesz a vége, és ez történik most

Startlap - Startlap
"Én elmondtam, hogy ennek nagyon nagy cumi lesz a vége, és az Európai Unió politikáját az európai emberek fogják megfizetni." Bulvárösszefoglaló.

Balázs: Azt mondtuk, ennek a tartós elszegényedés lesz a vége, és ez történik most

Sebestyén Balázs rádióműsorában nem először téma az orosz-ukrán háború, a műsorvezető szerint az EU “ostoba” szankcióinak az átlagemberek fizetik meg az árát. Balázs a rezsicsökkentés részleges beszüntetéséről is megszólalt. Bővebben.

Nádai Anikó fotóval jelentette be, hogy megszületett a gyermeke

A boldogságunk határtalan, a szívünk csordultig

– írta az újdonsült kismama, aki egy elég diszkrét illusztrációt fűzött a rendkívüli bejelentéshez. Nádai Anikó ezzel második gyermekét hozta a világra, elsőszülöttje, Patrik 6 éves. Bővebben.

Gáspár Bea elárulta, mi okozhatta Győzike mentális betegségét: “Nem tudom, meddig tűrök még”

Miközben Gáspár Győző Palik Lászlónak elmesélte, heteken belül újra bevonul a pszichiátriára, felesége megosztott egy családi titkot, amely férje állapotának kialakulásához vezetett. Gáspár Bea nagyon nehezen viseli Győzike viselkedését, hozzátette ugyanakkor, hogy van egy tulajdonsága, amely minden problémát felülír a házasságukban. Bővebben.

Demcsák Zsuzsa visszautasította Hugh Jackman vacsorameghívását

Állítása szerint Szlovéniában “futott bele” az ausztrál színészbe, aki amúgy 1996 óta házasságban él a nála jóval idősebb honfitársával és egyben  kollégájával, Deborra-Lee Furness-szel. Demcsák Zsuzsa sztorijáért ide kell kattintani.

II. Erzsébetnek 40 darab ugyanolyan táskája van, és azt is eláruljuk, miért

Kirsty O’Connor-WPA Pool/Getty Images

Ha azt mondjuk, a királynő 1989 óta ugyanazt a körömlakkot használja, talán nem olyan meglepő, hogy a táskáihoz is ragaszkodik. De mit tud ez a retikül, ami miatt ilyen irgalmatlan készletet halmozott fel belőle, és milyen speciális igényeket kért az uralkodó a gyártótól? Erről szól ez a cikk.

Geszti Péter dalban búcsúzik Katától és szenved Rezsitől

Annak ellenére, hogy egy egész slágert átdolgozott a magyar adóügyi változások és közüzemi számlák oltárán, mégsem lehetne állítani, hogy Geszti Péter drámaira vette a figurát. “Most magam is megszüntetek katás céget. Így jártam” – közölte, amikor közzétette a saját, művészi értelmezéséről készült videót.

Kucsera Gábor kiposztolta a nap legaranyosabb képét

A háromgyerekes édesapa Millával ölelkezik a felvételen, amihez legalább olyan kedves szöveget írt, mint amilyen a megörökített pillanat. Íme.

Spáh Dávid szinte felismerhetetlenül lefogyott

A Família Kft. egykori szereplője 30 kilótól szabadult meg, miután kiderült, hogy súlyfeleslege hátterében egy – nem mellesleg viszonylag gyakori – betegség állt. Spáh Dávid Palik László műsorában leplezte le drasztikus fogyása történetét. Részletek.

6 év után először állt modellt Linda Evangelista, akinek egy testkezelés csúfította el külsejét

Linda Evangalista, Naomi Campbell és Christy Turlington 1989-ben a New York-i Plaza Hotelben. (Fotó: Ron Galella/Ron Galella Collection via Getty Images)

A kilencvenes évek legendás manökenjei táborába tartozó kanadai szépség, azon szupermodellek egyike, akik a szakma szerint munkásságával a divatvilágot is megváltoztatta, egy speciális testkezeléstől súlyos mellékhatást szenvedett el. Az éveken át depresszióval küzdő Evangelista most visszatért. Fotók és további részletek itt.

Meghan Markle megmutatta, hogyan kell nyáron is feketét hordani

Vilmos herceg feleségét az ENSZ New York-i eseményén, majd ugyanazon a napon Manhattenben, vacsora közben fotózták le. Markle mindkét alkalommal talpig feketében jelent meg, és roppant sikkes volt. Galéria.

(Címlapkép: Sajtóklub/RTL Klub)

Ez is érdekelhet

képcím

"Tényleg arra vártál, hogy bejön?" - Vadon Jani nélkül indult a...

képcím

Vadon Jani 15 év után otthagyja Balázsékat

képcím

Megbüntette a rendőrség L.L. Juniort és G.w.M-et