Megható felvétel Vilmosékről és Harryékről: meglepték a gyászolókat

Startlap - Startlap
A hercegi pár sajtósa árulta el, hogy Harryt és Meghant az utolsó pillanatban kérték meg Vilmos és Katalin, hogy ők is jelenjenek meg a gyászoló tömeg előtt a hétvégén. Bulvárösszefoglaló.

Megható felvétel Vilmosékről és Harryékről: meglepték a gyászolókat

Az eredeti tervek szerint csak Vilmos herceg és felesége, Katalin sétált volna ki a hétvégén a windsori kastély elé az alattvalók részvétnyilvánításait fogadni, közben aztán az utolsó órában változott a terv. Videó.

Trokán Nóra titokban férjhez ment: különleges ruhában állt oltár elé

Trokán Péter lánya kedvesét ezúttal sem mutatta meg, a férfi trükkösen háttal áll a lovas fotón, ugyanakkor a menyasszony teljes pompájában pózolt a meseszép fehér estélyiben, amelyet egy magyar tervező készített. Trokán szűkszavú kommentárjából annyi derült ki, hogy több héttel ezelőtt álltak oltár elé. Íme a fénykép.

Fényképek jelentek meg a neten, amiken állítólag Berki Mazsi látható egy idegen férfival a budapesti éjszakában

A Reddit egyik fórumozója állítja, hogy Berki Krisztián özvegye szerepel a felvételen, amely egy szórakozóhelyen készült. Berki Mazsi, akit már nemrégiben hírbe hoztak Nádai Anikó exével, egyelőre nem kommentálta a hírt. Fotó és további részletek itt.

György herceg új nevet kapott

Pool/Samir Hussein/WireImage

Azt már alighanem mindenki tudja, hogy II. Erzsébet elsőszülőttjeként a korábbi trónörökös Károly immár mint III. Károly király teszi a dolgát, és az is többször szerepelt a hírekben, hogy Katalin és Vilmos milyen új rangra lépett. Arról viszont kevés szó esett, hogy az uralkodó halála a legkisebbek életét hogyan érinti, nevezetesen Györgyét, akinek életkorából fakadóan kissé mulatságosan áll az új megnevezése. Részletek.

Herceg Erika megszólalt a nagy veszekedésről: “A sírás határán álltam”

Az X-Faktor mentora könnybe lábadt szemmel viharzott ki a stúdióból, miután egy róla készült fényképen összeveszett Puskás Petivel. Az esetről és annak fejleményeiről itt írnak.

Zsolt gazda: Megtaláltam a szerelmet

Az RTL Klub tanyasi reality sorozata elérkezett a végéhez, és Zsolt gazda megjelent a Reggeli stúdiójában, ahol váratlan bejelentést tett. A párkereső műsor szereplője azt is felsorolta, milyen elvárásai vannak a nőkkel szemben. Bővebben.

Gyuricza Dóra különös vallomása: elárulta, mi hiányzik neki a szülés előtti életéből

Rácz Jenő felesége egy intim témába vágó kérdést kapott egyik követőjétől, amire nem félt őszinte választ adni. Ha kíváncsi vagy, miről van szó, akkor ezt a cikket nézd meg.

Gáspár Zsolti egy váratlan barátságot köszönhet a Házasodna a gazdának

Ki gondolná, de igaz: persze nem romantikus értelemben, de Győzike testvére és Demcsák Zsuzsa is egymásra találtak a műsorban. A különös páros viszonyáról itt olvashatsz.

Patrick Dempsey új külsővel sokkolta rajongóit

Frederick M. Brown/Getty Images

A Grace Klinika szívtiprójaként, majd később B-kategóriás romantikus eposzok férfi főszereplőjeként ismertté vált Dempsey döbbenetes változáson ment keresztül készülő új filmje kedvéért. Patrick Dempsey egy díjátadón állt színpadra. Galéria.

(Címlapkép: Kirsty O’Connor – WPA Pool/Getty Images)

Ez is érdekelhet

képcím

Az év eseménye: III. Károly brit király koronázása

képcím

Csodás fotók Katalin és Lajos herceg különleges kötelékéről

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...