Hivatalos: 340 ezernél is több a bruttó magyar átlagkereset

Özönlenek az országba a külföldi munkások, magyar hamburgerező a világ egyik legjobbja. Esti hírösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-04-30 18:21

Fotó: Pixabay

Hivatalos: 340 ezernél is több a bruttó magyar átlagkereset

A szakértők azt mondják, nem véletlen, hogy az elmúlt esztendőkben soha nem látott módon emelkedtek a bérek. Nemcsak a gazdasági növekedésnek van mindebben szerepe, hanem számos olyan tényezőnek is, amiről nem is hinnénk, hogy komoly befolyással bír a keresetekre. Mindezekről, és hogy mennyi is a bruttó tényleges nettója, itt tudhatsz meg többet.

Kikelt az első gólyafióka a bekamerázott gemenci fészekben – élőben megnézheted te is!

Fotó: Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt.

Hazánk egyetlen bekamerázott fekete gólya fészke a Gemenci erdőségben található, ezért sem meglepő, hogy az abban élő gólyapár életét fokozott figyelemmel kísérik a természetbúvárok. A fekete gólya család életét és a fiókák gyarapodását ide kattintva tekinthetedmeg.

Ez igen:  magyar hamburgerező lett a világ egyik legjobbja!

A mérvadó Big Seven Travel utazási portál közzétette a világ 50 legjobb hamburgerezőjének listáját, melyek között előkelő helyen végzett egy magyar étterem. A eredmény végső kialakulásába beleszólt a magazin másfél milliós olvasótábora, ahogyan gasztroszakértők is, de nem hagyták figyelmen kívül az online értékeléseket és a blogok véleményét sem.

Ha te is kíváncsi vagy arra, hol eheted a világ egyik legjobb hamburgerét – amit történetesen egy budapesti étteremben készítenek – akkor csak ide kell klikkelned, hogy kiderüljön.

900 ezer magyar készpénzben kapja a bérét. Ők hogyan vesznek fel lakáshitelt?

A Nemzeti Bank 2018-as felmérése alapján úgy tűnik, a magyar alkalmazottak több mint ötöde még mindig készpénzben kapja a keresetét, 5%-uk pedig készpénzben és banki átutalással. Rengetegen vannak akik lakáshitelhez szeretnének jutni közülük – hogy miként állnak hozzájuk a magyar bankok és a hitelintézetek, ebből a cikkből derül ki.

Özönlenek az országba a külföldi munkások

A Magyarországi munkaerőhiány miatt a határon túli toborzásra ma már szinte minden nagyvállalat nyitott, kénytelenek ebbe is belemenni.

Azonban még így is meglepőek lesznek a számok ebben az elemzésben, melyek megmutatják, milyen mértékben növekedett idehaza más nemzetek munkásainak aránya.

„Bárcsak minden nő olyan lenne, mint Cili!”

Zárt blúzos, fekete szoknyás lány volt, de tíz év alatt a legismertebb politikusfeleséggé nőttek ki magát Rogán-Gaál Cecília. Manapság már plakátokon, újságokban, tévéműsorokban látjuk visszaköszönni, de nem mindig élt ilyen pezsgő életet. Most ide kattintvamindent megtudhatsz róla: hogy miként lett a szerény egyetemistából bulizó üzletasszony, aki ráadásul a férjével is igen kemény tud lenni.

Úgy gondolta feltölti a telefonját a fénysorompó segítségével – ez bizony nem az év ötlete volt

A felsőmocsoládi vasútállomáson egy helyi lakos úgy érezte megtalálta a legegyszerűbb módját, hogy miként töltse fel lemerült mobilját. Zseniálisnak nem mondható ötletéről, és arról, hogy mindezt miként díjazták a helyi rendőrök, itt tudhatsz meg többet.

Mai nap hírei

Magyar siker: érkezik az első szállítmány az egyik leghatékonyabb készítményből

demokrata.hu12 órája

Börtönbe zárták Navalnij orosz politikust, megnőtt a Bitcoin adományok száma

bitcoinbazis.hu12 órája

Egy sváb-magyar család hajtűkanyarokkal teli 20. századi története

konyvesmagazin.hu13 órája

Kötelező lesz az ügyfélazonosítás a Google fiókokban

digitalhungary.hu14 órája

Tízszemélyes Volkswagen Tiguant fogtak a magyar rendőrök

autonavigator.hu17 órája

Fél nap alatt védettséget adhat a koronavírus ellen egy új magyar gyógyszer

168ora.hu17 órája

Mesés vagyon, ezt hagyta örökösére Pécsi Ildikó

metropol.hu18 órája

Veszélyes is lehet az iPhone 12 sorozatban lévő Magsafe

gsmring.hu19 órája