Fehérgyarmat polgármestere Majkáról: "8,1 millióval lelépett, mert előre kellett fizetni"

Startlap - Startlap
Rúzsa Magdinak és a Tankcsapdának nem okozott gondot a helyi hangtechnika, de Majkának igen, pedig a városka nagyon várta őt. "Még a kesudiója is be volt készítve" - mondja a polgármester, aki vissza akarja szerezni a milliókat. Bulvárösszefoglaló.

Fehérgyarmat polgármestere Majkáról: “8,1 millióval lelépett, mert előre kellett fizetni”

Komoly következményei lehetnek Majka elmaradt hétvégi koncertjének, amelyet a technikai felkészületlenségre hivatkozva mondott le, miközben ugyanitt korábban se Rúzsa Magdinak, se a Tankcsapdának nem volt problémája a körülményekkel. A rendezvény miatt, amelyre végül Curtis ugrott be, Péter Csaba polgármester jogi lépéseket fontolgat. Az esetről és annak fejleményeiről itt írnak.

Rogán Cecília cuki képet posztolt kisbabájáról

Harmadik fia születése óta a propagandaminiszter volt felesége egyre gyakoribb szereplője a bulvárhíreknek, amelyhez minden alkalommal családja és anyasága szolgáltatja a témát. Rogán Cecília ezúttal alig pár hónapos kisfiáról mutatott egy roppant aranyos fényképet.

Eladták a Korda-villát: “Havi 500 ezer volt a gázszámlánk”

A pandémia két éve, amikor a személyezetet ugyanúgy fenn kellett tartani, szintén közrejátszott a híres ingatlan eladásában, amely januárban talált magának új tulajdonost. Korda György és Balázs Klári ezután “a színpadi szereplésre akarnak koncentrálni”. Az adásvételről erre a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Jáksó László néhány hónap után vette feleségül szerelmét

A rádiós-tévés műsorvezető négy éve tartó házasságának túlzás nélkül rendkívüli a története. Jáksó ugyanis húsz évvel ezelőtt ismerte meg feleségét, mivel ő volt az egyik betelefonáló a rádióban. Innen rögös út és hosszú évek vezettek ahhoz, hogy valódi kapcsolat alakuljon kettejük között, utána azonban alig pár hónap leforgását követően már az oltár előtt álltak. Bővebben.

25 év után elválik feleségétől Vitalij Klicsko

Sean Gallup/Getty Images for Montblanc

Vitalij Klicsko és felesége, Natalja három gyermek szülei, és 1997-ben mondták ki a boldogító igent. A jól értesülteket egyáltalán nem érheti meglepetésként a hír, hiszen Kijev polgármestere még csak nem is egy országban lakik a nejével. Klicsko házasságának titkairól és a válás okairól ebben a cikkben olvashatsz.

Schobert Norbi odáig van Baliért: “Itt még férfiember magas is vagyok!”

A fitneszguru fényképei alátámasztják állítását, a feleségénél alig magasabb Schobert az indonéz szigeten szó szerint kimagaslik a tömegből. Norbi természetesen nem mulasztotta el megragadni az alkalmat, hogy Balin is beszéljen a nagy zsírharcról, így megtudhattuk, hogy mi a “megoldás” az élet problémáira: 

ne hagyj senkit elhízni a környezetedben.

Fotók és további részletek itt.

Hiába utazik Angliába Harry és Meghan, a királyi családdal nem találkozhatnak

Sajtóhírek szerint ötórai teára sem fogják meghívni a brit királyi családból kilépő házaspárt, pedig Harry herceg és felesége már hivatalosan is bejelentették európai látogatásukat. Részletek.

Csongrádi Kata nem fél a rezsiszámla miatt, mert “angyalok segítik az útját”

“Félreértés ne essék, nem vagyok dúsgazdag” – jelentette ki, ugyanakkor rögtön hozzátette, hogy életfilozófiája nem engedi meg számára a “felesleges” aggodalmakat. Csongrádi Kata azt is elárulta, hogy 69 évesen többek között súlyos ételallergiáinak köszönhetően tudja tartani sovány alakját. Részletek.

Jennifer Aniston fürdőruhás képeinél kevés frissítőbb dolgot fogsz találni ma az interneten

Leon Bennett/Getty Images

A Jóbarátok egykori színésznője egy híres kollégája és annak felesége társaságában vette a tengerpart felé az irányt, ahonnan aztán egy csomó felvételt posztolt. Az 53 éves Anistonnak a fürdőruha, a fehér homok és az égkék tenger egyaránt remekül áll. Galéria.

(Címlapkép: press.tv2.hu/TV2)

Ez is érdekelhet

képcím

Londonba érkezett Harry herceg, a királyi család tagjai nyilvános...

képcím

Retró kvíz: felismered a magyar sztárokat fiatalként?

képcím

85 éves Korda György