Újabb építkezés a hatvanpusztai Orbán-rezidencián

Startlap - Startlap
Nagy a sürgés-forgás a birtokon - derül ki a Gulyáságyú Média videójából. Megduplázódott a pálmaházak száma is a területen.

Tovább épül-szépül a hatvanpusztai Orbán-rezidencia. A Gulyáságyú Média stábja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő kíséretében több érdekességet és néhány új épületet is felfedezett, amikor videót készített a levegőből a birtokról.

A közigazgatásilag Alcsútdobozhoz tartozó, egykori főhercegi majorság a miniszterelnök édesapjának, Orbán Győzőnek a nevén van, de korábban a VSquare oknyomozó portál arról írt, hogy Orbán Viktor rendszeresen a hatvanpusztai birtokon tartja munkamegbeszéléseit.

A Gulyáságyú Média az első szembetűnő változásként említi, hogy a területen megduplázódott a pálmaházak száma, ugyanis a már meglévő, szerényebb építmény mellett egy új, nagyobb pálmaházat is felhúztak.

A lap feltűnően nagy “nyüzsgésről” számol be a birtokon, mint írják, tizenegy gépkocsit számoltak meg a Mészáros Lőrinc szomszédos földjén vezető, az Orbán-építkezést kiszolgáló magánúton, és legalább még egyszer ennyi parkolt a kúria hátsó részén. De csak kerti munkásból is nyolcat számoltak össze.

A stáb útja során felfedezett egy betonalapot is, amelyből arra következtetnek, hogy egyfajta hangár is épülhet a birtok jobb hátsó traktusában.

Címlapkép: Gulyáságyú Média / Youtube

Ez is érdekelhet

képcím

Különös felcsúti építményen akadt meg a szeme a német...

képcím

Leállt a Barátság kőolajvezeték, a Mol közvetítene...

képcím

Videón az Orbán Viktorért tartott szentmise: "Hála érte...