Magyar: Többen megkerestek Orbán közvetlen környezetéből

Startlap - Startlap
Két napon át járta az országot Magyar Péter, és olyan találkozásokon van túl, hogy tudja: "innen nincs visszaút".

Az utóbbi hetekben már megszokhattuk, hogy Magyar Péter napi rendszerességgel jelentkezik különböző tematikájú posztokkal a Facebook-oldalán. Hol a NER-ről vagy annak valamelyik prominens tagjáról tesz kritikus állítást, hol az elsősorban magánéletét célzó támadásokra reagál, és van, amikor csupán egy-egy irodalmi – nyilvánvalóan Magyar értékrendjét tükröző – idézetet oszt meg követőivel.  

Amióta a múlt héten, a főügyészségen lezajlott tanúkihallgatása után bejelentette, hogy április 6-ára kormányellenes tüntetést szervez a Kossuth térre, a NER-nek hátat fordító és pártalapításon dolgozó jogász több Facebook-bejegyzésével is ennek a demonstrációnak csapott hírverést.

Így történt ez húsvéthétfőn is, amikor a tüntetésre való felhívást azzal vezette fel egy posztban, hogy az elmúlt hétvégén két napon át az országot járta “Mátrafüredtől, a Balaton parton át, Hévízig”, és mindenhol változásra váró, abban bizakodó emberekkel találkozott.   

“Minden pillanatban érzem azt az óriási felelősséget, ami a megelőlegezett, feltétlen bizalom miatt hárul most rám és tudom, hogy ez már egy egyirányú utca, innen nincs visszaút. Addig nem állunk meg, amíg vissza nem vettük a hazánkat Gyulától Mosonmagyaróvárig, Szakonyfalutól Fehérgyarmatig” – írta Varga Judit volt férje.

Magyar szerint a belső méréseken túl azért is “retteg a Karmelita és a levitézlett ellenzék”, mert

“a miniszterelnök közvetlen környezetéből és a Dobrev-féle árnyékkormányból is többen megkerestek informálisan és támogatásukról biztosítottak és szurkolnak a változásért”.

Magyar Péter azzal zárja a bejegyzését, hogy “a több évtizedes politikai státusz quo a végnapjait éli”, de június 9-én, az Európai Parlamenti választásokon “a korrupt, levitézlett hatalmi elit egy utolsó figyelmeztetést kap”. Hozzáteszi: “Még ki lehet ugrani. Most még lehet vádalkut kötni”.

Címlapkép: Magyar Péter Facebook-oldala

Ez is érdekelhet

képcím

Magyar Péter: Holnap feljelentem Orbán Viktort - A hét hírei...

képcím

Időhúzással válaszolt a köztévé Magyar Péternek

képcím

Márciusban távozott a NER-közeli cégtől Magyar Péter