Kiemelt Hírek 2019. május 17.

Harry ezt súgta Meghannak Archie bemutatásakor

Startlap Kiemelt Hírek 2019. május 17.
Friss hírek Demjén Rózsiról, Árpa Attila megmutatta fiatal szerelmét, Lovasi András elismerte vétkességét, kiderült Cookyék születendő babájának neme. Bulvárösszefoglaló.

Szájról olvasták le Harry szavait

Már másfél hét telt el azóta, hogy Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke megszületett. Azóta persze már túl vagyunk az első fotózáson, és az is kiderült, hogy a kicsi az Archie Harrison Mountbatten-Windsor nevet kapta. A legfrissebb információ pedig azzal kapcsolatos, hogy az említett fotózáson mit súgott Harry Meghan fülébe. Egy szájról olvasó szakember segített a megfejtésben.

Elárulták, érte-e agykárosodás Demjén Rózsit

Tizenhárom nap után orvosi engedéllyel elhagyhatta a pécsi klinikát az agyérgörccsel kezelt Demjén Ferenc. Egy neve elhallgatását kérő forrás a Blikknek új információkkal szolgált a 72 éves énekes egészségi állapotáról.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Árpa Attila megmutatta 19 évvel fiatalabb szerelmét

Árpa Attila egy nála 19 évvel fiatalabb színésznőben találta meg élete párját: most először nyilatkoztak a kapcsolatukról.

Számomra ő az ország legjobb pasija, és nem zavar, hogy sorban állnak érte a nők 

– mondta Alexandra.

Lovasi András: Nagy hibát követtem el. Ráadásul józanul

Márciusban szenvedett autóbalesetet Lovasi András. Egy rendőrautóval ütközött, a napokban pedig a közösségi oldalára írt bejegyzésében elismerte, hogy ő okozta a balesetet. Egy lap megkereste a zenészt, aki elmondta, hol tart most az ügy, és hogyan érzi magát a baleset óta.

Fotó: iStock

Végre kiderült Cookyék születendő babájának neme

A rádiós három hétig fel sem bontotta a borítékot, amiben a gyerek nemét írta meg az orvosuk. Csak legjobb barátja láthatta a tartalmát, ő szervezte ugyanis a partyt, ahol fény derült arra, hogy lány vagy fiú születik majd. 

Eurovízió: Szikora Róbert kifakadt

Nemcsak a rajongók, de a barátok, kollégák is nehezményezték, hogy Pápai Joci nem jutott tovább az Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjéből. Szikora Róbert is megszólalt az üggyel kapcsolatban. Ha kíváncsi vagy az R-GO frontemberének a véleményére Pápai Jociról, olvasd el ezt a cikket.

MTI/EPA/Abir Szultan

Sebestyén Balázs karrierjének mérföldköveiről beszélt

A műsorvezető a napokban az otthon töltött estéi feletti elégedettlenségének adott hangot, egy beszélgetős műsorban pedig a médiához való viszonyáról fogalmazott nagyon őszintén. 

Rettenetesen bizonytalan ez a világ, hamis ábrándokat alakít ki. Szeret, megfog, felemel, vállán hord, majd a következő pillanatban megrág, eldob

– mondja a média világáról Balázs. Zenetévés karrierjének felelevenítése után azt is elárulta, mi a véleménye a lesifotósokról, és megtudhattuk tőle, hogyan oldja meg az ilyen helyzeteket a felesége.

Keresés az oldalon