Sebestyén Balázs: Most már kivan a tököm

Kulcsár Edina férje tüzetesen beszámolt arról, hogyan tette magávévá terhes feleségét, Caramel elvitte egy cigánytelepre kislányát, Zalatnay elmondta, ki vette el a szüzességét, Berkesi Judit babát vár. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2019-05-16 13:00

MTI Fotó: Mohai Balázs

“Ettől most már kivan a tököm” – Sebestyén Balázs élő adásban fakadt ki

Sebestyén Balázs kicsit kiborult, amit most is a tőle megszokott, kissé szabados megfogalmazásban közölt a hallgatókkal. Ha érdekel, mitől akadt ki Balázs, ide kattints.

“Én imádtam csapkodni” – Kulcsár Edina férje érzékletes beszámolót tartott szexuális életükről

Mondtam neki, hogy ‘Na, jó, rakd be magad stabil oldalfekvésbe!’ Mert az utolsó két hónapban már nem tudsz vele mit csinálni, bedöntöd oldalra, aztán valahogy odakúszol mögé

– fogalmazott Csuti felesége, Kulcsár Edina fenekéről. De ez csak egyetlen mondat a szemérmességgel nehezen vádolható, tényleg igen mélyreható beszámolóból, amelynek teljes szövegét ebben a cikkben olvashatod el.

Caramel nem véletlenül vitte el egy cigánytelepre a kis Szofit

Molnár Ferenc Caramel interjút adott a Story magazinnak, amelyben elárulta, hogy kislánya járt már cigánytelepen is, ugyanis fontosnak tartották, hogy őt is elvigyék magukkal. Innen kiderül, miért akarta megmutatni Caramel a lányának a cigánysort.

“Most a 26. hétben járok” – Berkesi Judit sportriporter babát vár

Berkesi Judit, az M4Sport csatorna riportere tavaly télen ment férjhez, és már korábban is mesélt családalapítási terveiről, azt azonban, hogy gyermeket vár, csak most jelentette be. Minderről itt olvashatod el részletes beszámolóját, ahol egy fényképet is találsz a boldog kismamáról.

Zalatnay Cini elárulta, melyik népszerű énekes vette el a szüzzességét

Később kezdtem, mint a mai gyerekek. Másfél, két évig voltunk együtt

– fogalmazott Zalatnay Sarolta, aki bevallotta, ki volt az első fiú az életében, és arról is beszélt, hogy a híres szakmabeli megpofozta, amikor rájött, hogy szakítaniuk kell.

Pápai Joci megérezte a vesztét

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Köszönöm Magyarország!❤❤

Joci Pápai (@papaijoci) által megosztott bejegyzés,

Kisebb felháborodást keltett itthon, hogy Pápai Jocinak nem jött össze a továbbjutás az Eurovíziós Dalfesztiválon, és most az énekes is elmesélte, hogyan értékelte saját teljesítményét, amikor lejött a színpadról. Azóta már hazajött Izraelből, és a következő cikkből azt is megtudhatod, mi volt az egyetlen vágya a kiesés után, valamint mit fog csinálni a közeljövőben.

Pécsi Ildikó Pártos Csilláról: “Csak el szeretném felejteni mindazt a hazugságot és rengeteg históriát, amit az a nő talált ki, akiből én régen igyekeztem valakit csinálni”

Már szinte nem is emlékszünk, mikor kezdődött Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla vitája arról a budai ingatlanról, ami végül a színésznőé lett hosszas csatározások után. A harcba nemcsak az ügyvédeket, hanem a nyilvánosságot is bevonták, néha kedvesen, néha kevésbé kedvesen nyilatkozott mindkét fél.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

A konfliktus most már talán tényleg a végéhez közeledik, amit az is megerősít, hogy Pécsi Ildikó arról beszélt, leginkább elfelejteni szeretné az egészet. De ennél sokkal érdekesebb dolgokat is mondott a művésznő unokája anyjáról: az általa csak “hölgyeménynek” nevezett Pártosról azt állítja, hogy őt és másokat is átvert. 

Demjén Ferenc ismerősei új hírt közöltek az énekes állapotáról

Demjén Ferencet nemrégiben agyvérzés gyanújával szállították a Szigetvári Kórházba, majd onnan egy pécsi intenzív osztályra került, ahol napokon keresztül mélyaltatásban tartották. Az énekes állapotáról most egy jó hír érkezett.

Hozzászólások