Ezért nem jutott tovább Pápai Joci az Eurovízión

Startlap - Startlap
Tóth Andi anyagi nehézségeiről panaszkodik, megszólalt a férfi, akit Kapocs Zsóka milliós csalással vádol, Katalin hercegné renitenskedett, Jennifer Lopez lánya döbbenetesen jól énekel. Bulvárösszefoglaló.

Ezért nem jutott tovább Pápai Joci az Eurovízión

Pápai Jocinak már megint nem sikerült túl jól az Eurovíziós Dalfesztivál, legalábbis a zsűri értékelése szerint. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy amikor 2017-ben először szerepelt, a verseny történetének legmagasabb magyar pontszámát hozta el 8. helyezésével.

De vajon miért van az, hogy ezen a fura vetélkedésen a legjobb hazai eredmény 1994 óta – akkor negyedikek lettünk – egy 8. hely? Hol rontotta el Pápai József? Vagy nem rontotta el sehol? Ezekre a kérdésekre keresik a választ ebben a cikkben, ahol a megmérettetés legjobb pillanatait is felidézheted. Itt pedig újra megnézheted, hogyan énekelt.

“Az utolsó bőrt is lehúzták rólam” – Tóth Andi anyagi nehézségeiről panaszkodik

Az emberek azt gondolják, miután nyertem, dőlt a lé, pedig ez nagyon nem így van

– magyarázta Tóth Andi, aki a 2014-es X-Faktor nyerteseként vált ismertté. Az énekesnő filléres gondokról mesélt, és azt is kifejttette, minek köszönhető, hogy meg tudott élni az elmúlt öt évben.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#szentendre #dateday 💑

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Megszólalt a férfi, akit Kapócs Zsóka milliós csalással vádol

Kapócs Zsóka hétfőn névvel és fényképpel kiposztolt egy elég figyelemfelkeltő bejegyzést egy vállalkozóról, akiről azt állítja, milliókkal károsította meg őt. A történet itt nem állt meg, ugyanis a férfi is nyilatkozott, de közben többen jelentkeztek, akik az egykori Habonyné sztoriját támasztják alá. De ez csak a rövid verzió, a részletek az igazán érdekesek, amit a következő cikkben olvashatsz el.

Jennifer Lopez kislánya elképesztően jól énekel

Fotó: Ethan Miller/Getty Images for Caesars Entertainment

Jennifer Lopez és Marc Anthony ikrei 11 évesek, akik közül az Emme névre hallgató lányról kiderült, hogy örökölte szülei tehetségét, vagyis általános iskolás kora ellenére egészen lenyűgözően énekel. A következő cikkben a saját füleddel is meggyőződhetsz erről, plusz ráadásként azt is megnézheted, milyen büszke minderre Lopez.

Katalin hercegné szabályt szegett, avagy ilyen, amikor egy hercegnő villant

Katalin hercegnére még annál is szigorúbban vonatkoznak az udvari szabályok, mint másokra, mivel elvileg egy nap királyné lesz belőle Vilmos herceg oldalán. Ennek megfelelően általában mindig jól viselkedik, kedden azonban egy II. világháborús eseményen elkövetett egy nagy hibát…

Tom Cruise kislánya már egyáltalán nem is olyan kicsi: igazi hölgy lett Suri Cruise-ból

Fotó: MJ Kim/Getty Images

Egy újabb híres kislánnyal folytatjuk, méghozzá a 13 éves Surival, akit ismert szülei ellenére (Tom Cruise és Katie Holmes) nem gyakran látni fényképeken. Amikor azonban mégis, akkor egyrészt kiderül, hogy tök normális gyerek lett, pedig pici korában még többször is rúzsos szájjal, magassarkúban kapták lencsevégre. Másrészt azt is megállapíthatjuk, hogy bizony gyorsan telik az idő, és a kis Suri mostanra rúzs nélkül is sikeresen kinőtt a kislány szerepből.

Megkezdődött a 72. cannes-i filmfesztivál, és vele együtt a parádézás a vörös szőnyegen: ezek voltak a legjobb ruhák

A 72. cannes-i filmfesztivál Jim Jarmusch nyitófilmjével, a The Dead Don’t Die című zombis mozival indult tegnap este. Az eseményen ismert és kevésbé ismert hírességek egyaránt megjelentek, de igazából a személyeknél sokkal érdekesebbek voltak a ruhák, amik közül a legjobbakat egy galériába válogatták neked itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Csollány Szilvesztertől búcsúzik a tornasport: "Fojtogat a...

képcím

G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a...

képcím

Kulcsár Edina új párja visszaüzent Sebestyén Balázsnak