"Hallottam a lövéseket" - Bács Péter a bécsi terrotámadásról

Startlap - Startlap
A Drága örökösök Lalija már több éve Bécsben él, a hétfő esti lövöldözés óta sokkos állapotban van. Bulvárösszefoglaló.

“Hallottam a lövéseket” – Bács Péter a bécsi terrotámadásról

A Drága örökösök Lalija már több éve Bécsben él, a hétfő esti lövöldözés óta sokkos állapotban van. Bács Péter a helyszíntől alig két utcányira tartózkodott nem sokkal a támadás előtt. Ha kíváncsi vagy megrázó élményére, akkor ezt a cikket olvasd el.

Durva vitában robbantak ki Szabolcs gazda és Edina konfliktusai: “Ki volt nyalva fényesre a segged”

Szabolcs és Edina eddig is sokat vitáztak, de a közös nyaraláson szintet léptek, és a jelek szerint végleg összevesztek. A jelenetről van egy videó, itt.

Curtis exkluzív interjút adott az eltűnéséről: “Nem bántam meg, én ilyen vagyok”

Curtis sem a próbákon, sem a Sztárban sztár vasárnap esti felvételén nem volt jelen. Hiányzásáról nem szólt előre, csak simán felszívódott, és közben a közösségi oldalakon lájkolgatott. Hétfőn szűkszavú posztban édesapja halála miatti rossz kedélyállapotával magyarázta a helyzetet, aztán a Tények Plusz gyorsan kihasználta az alkalmat egy exkluzív interjú formájában. Curtis ismét magyarázkodott, és látványosan nem vállalja a felelősséget a történtekért. A beszélgetést erre a linkre kattintva nézheted meg.

Curtis határozottan tagadja, hogy kábítószer-használat miatt maradt távol, ugyanakkor egy közeli barátja úgy nyilatkozott, hogy valamit mégis fogyaszthatott. Bőveben.

Kabát Péter: Mindig is tiszteltem a nőket, és mindig is tisztelni fogom

Sorban álltunk…. Én kétszer.

A forgatásról kiszivárgott információk szerint Kabát Péter ezt már nevetve közölte Hajdú Péter műsorának kivágott jelenetében, amikor arról beszélt, hogyan közösült évekkel ezelőtt ő és 14 focista társa egymás után az egyik csapattag barátnőjével. Legfrissebb Insta-posztjában az Újpest egykori csatára reagált az ügyre, íme.

Boldog családapa lett a Vad angyal Ivójából: mutatjuk, hogy telnek Facundo Arana mindennapjai

Már több mint 20 éve, a szappanoperák hazai hőskorában vetítették, de mindenki emlékszik a Vad angyal szereplőire. A telenovella női hősnőjét alakító Natalia Oreiróról egyre többet hallani, arról viszont kevés szó esik, mi történt sorozatbeli párjával. Facundo Arana megházasodott, három gyermeke született, és mivel rengeteget posztol a családjáról, így ebben a cikkben egy csomó képet is találsz életéről.

Vacsorakirály: Bebe kutyája beleevett a pörköltbe, lehet tippelni, mi történt ezután

Kleopátra előkóstolt, Bebe ki is öntötte volna a kaját, de ami ezután következett, azt nem tenné ki a falra a közegészségügyi hivatal. Íme mindez videón.

“Nem akarok elkezdeni nyafogni” – kezdte Marsi Anikó, aztán végigpanaszkodta a kiesése miatt az egész Mokkát

Már az adásban is látszott, Marsi Anikó nem fogadta jól, hogy a karanténjából visszatérve egyetlen tánc után rögtön véget ért számára a játék, a hétfői Mokkát aztán elárasztotta méltatlankodásával. Szerencsésebb lett volna, ha miközben egyoldalú vitáját folytatja, nem jelzi többször is, hogy nem reklamálni jött, tekintve, hogy a teljes műsoridő ezzel ment el. De inkább kattints ide és nézd meg magad a felvételt.

Elhunyt Baranyai Ibolya, Jászai Mari-díjas színésznő

Baranyai Ibolya, a Győri Nemzeti Színház Örökös tagja 77 éves volt. Bővebben.

Stefanovics Angéla összejött Szervét Tiborral

A színházakat kerülő közönség számára a bankos reklámfilmből, illetve Anzselika Habpatronként ismert Stefanovics és Szervét a karantén alatt talált egymásra. Ráadásul úgy, hogy régebben nem kedvelték egymást. Érdekel a szerelmi sztori? Stefanovics Angéla a Reggeli Manna műsorában fedte fel a dolgot, katt ide, és hallgasd meg.

Pierce Brosnan megrendítő sorokkal búcsúzik Sean Connerytől

Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for DGA

A szombaton 90 éves korában elhunyt Sir Sean Conneryről 007-es utódja, Pierce Brosnan az Instagramon emlékezett. Bejegyzését ebben a cikkben találod.

Ez is érdekelhet

képcím

Curtis: Én, ahogy eddig is, csak zenélni szeretnék, és nem...

képcím

Curtis meghívott vendég volt Orbán évértékelőjén

képcím

Pottyondy Edina úgy szúrt oda Curtisnek, hogy ki sem ejtette a...