Kiemelt Hírek 2021. július 29.

Hajléktalan férfin poénkodott Schobert Norbi

Startlap Kiemelt Hírek 2021. július 29.
A kórház küszöbéről, élő adásban sikerült alkotnia. Bulvárösszefoglaló.
MTI Fotó: Balogh Zoltán 

Hajléktalan férfin poénkodott Schobert Norbi

Egyik pártfogoltját látogatta meg a kórházban, mikor észrevett egy hajléktalant. Norbi mindezt poénra fűzte fel élő videójában, melyet itt lehet megtekinteni

Várkonyi Andrea kétszer mond igent Mészáros Lőrincnek, részletek derültek ki az évtized esküvőjéről

A Story magazin összegyűjtötte, mit is érdemes tudni  Várkonyi Andrea és párja, Mészáros Lőrinc nagy napjáról: állítólag kétszer mond igent az egykori műsorvezető az ország leggazdagabb emberének. Részletek

Házasodna a gazda: iszonyú kellemetlen csóknak lehettünk tanúi

Legrosszabb ellenségünknek sem kívánunk olyan pillanatokat, mint amilyenben Zoli gazdának volt része. A kölcsönös beleegyezés teljes hiánya és feszült nevetgélés jellemezte a romantikusnak nem mondható akciót. Ha a saját szemeddel szeretnéd látni, ide kattintva megnézheted. 

Ma 40 éve, hogy egybekelt Diana hercegné és Károly herceg

1981. július 29.: ezen a napon mondta ki az igent Diana hercegné és Károly herceg a londoni Szent Pál-székesegyházban. Az esküvő hatalmas érdeklődésre tett szert az egész világon, a tévé képernyőkön keresztül állítólag közel egymilliárd ember figyelte, ahogy Wales hercege megházasodik. Az egykor oly káprázatos esküvőről itt lehet több fotót is elérni. 

Fekete Dávid letartóztatása óta nem látta a gyerekeit

A több, mint 100 millió forint elsikkasztásával gyanúsított Fekete Dávid csaknem három hónapja letartóztatásban van, ezalatt pedig egyszer sem látta a gyerekeit – írja. A miértre ez a cikk adja meg a választ. 

Rácz Jenőre szinte rá sem ismertünk ezen a fotón

A sztárséf hihetetlen változáson ment keresztül, legújabb fotóján egy új ember néz ránk. Ha érdekel a filmbeillő átalakulás, ide kattintva csodálhatod meg.

Ezt nem hiszed el: Kiszel Tünde Whitney Houstont énekelt

Folytasd a dalt – ez volt a legutóbbi Szerencsekerék adásában az egyik feladat. A szerkesztők bejátszottak egy muzsikát, a játékosnak pedig a megállítás pillanatában tudni kellett folytatni azt. Tünde vastagon odatette magát, errefelé meg is lehet csodálni művészi teljesítményét. 

Csonka Andrásnak a kocsijában kellett töltenie az éjszakát

A népszerű színész Instagram-sztorikban fedte fel kálváriáját: történt ugyanis, hogy a napokban Szegedre kötötte munkája, így kibérelt egy lakást, hogy ott pihenjen meg éjszakára. Mindez nagyon könnyűnek hangzott, aztán elég volt egyetlen számjegy, hogy tönkretegyen mindent. Részletek

Fluor Tomi lyukas zokniban: megérkezett az Apuveddmeg folytatása

Hat év után itt a Wellhello Apuveddmeg című slágerének folytatása, méghozzá ahhoz hasonlóan közéleti kikacsintásokkal. A Nemszámítapénz című dal szövegében több ponton kapcsolódik az Apuhoz, illetve utal a Borkai és Szájer-ügyre. A mű megtekintése céljából csak egyet kell kattintani

Stabil a forgatáson összeesett Bob Odenkirk állapota

Az Egyesült Államokban nagy népszerűséggel futó Better Call Saul című sorozat legújabb évadának felvételén esett össze a főszereplő Bob Odenkirk. Csütörtökön már fia, Nate nyilatkozott édesapja állapotáról, melyről itt lehet többet megtudni.

Keresés az oldalon