Hajdú Péter menyasszonya hatalmas terhes pocakot villantott

Startlap - Startlap
Láng Eszter augusztusban jelentette be terhességét, jelenleg a hetedik hónapban jár, és remekül áll neki a kismamaság. Bulvárösszefoglaló.

YouTube/Polgar net

Hajdú Péter menyasszonya hatalmas terhes pocakot villantott

Láng Eszter augusztusban jelentette be terhességét, jelenleg a hetedik hónapban jár, és remekül áll neki a kismamaság. Fotó.

Bata Éva először beszélt az anyaságról: “Mintha Flóra mindig is velünk lett volna”

Míg Bereczki Zoltán többször mesélt magánéletükről, például arról, hogyan dőltek dugába a nagy lánykérési tervei, Bata Éva sosem osztott meg ilyen titkokat. A Nők Lapjával viszont kivételt tett, és anyai érzelmein túl még a házasságukról is elárult ezt-azt. Bővebben.

Tóth Gabi tündéri fotóval köszöntötte Hannarózát születésnapján

Az énekesnő egy két évvel ezelőtti, újszülöttkori képet osztott meg kislányáról egy kedves üzenet kíséretében. Íme.

Polgár Árpád eljátszotta a Hal a tortánban, hogy rosszul lett, de rögtön felállt, amikor meghallotta, hogy Schmuck Andor szeretné újraéleszteni

“Schmuck Andor engem újraéleszteni? Az lehetetlen.”

Az egyszemélyes játék nagyon hihetőre sikerült, Nyertes Zsuzsa majdnem sírt, Bay Éva üvöltve összeomlott. Schmuck Andor csókjának lehetőségétől azonban már Polgár Árpád is halálra rémült. Ha kíváncsi vagy a jelenetre, katt ide.

Lesifotókon Anne Hathaway és ritkán látott férje: 9 éve tart a szerelem

Tommaso Boddi/WireImage

Hathaway és a szintén színész, illetve üzletember Adam Shulmann 2012 szeptemberében esküdött örök hűséget egymásnak, azóta két gyermekük született, Jonathan és Jack. A pár alig szerepel a nyilvánosság előtt, ezért is különleges ez a képsorozat, amely a napokban készült egy New York-i randijuk alatt.

Schobert Norbi úgy bedöntötte a sót az update nokedlibe, hogy nem lennénk a helyében annak, akinek ezt meg is kell ennie

Amilyen röviden mutatta meg a Schobert-Rubint házaspár, hogyan készül a csülkös bablevesük, annyi izgalmat rejt a felvétel. Egyrészt Norbi “Norbi” feliratú köténye miatt már önmagában megéri ez a 40 másodperc az életünkből, aztán aki tud főzni, annak valószínűleg gyorsan feltűnik, hogy ember úgy még nem keverte össze a tojásokat a liszttel, ahogy ezt mindannyiunk fitneszpápája tette, végül pedig Rubint Réka kegyetlenül lassú nokedli szaggatási módszerére hívnánk fel a figyelmet. Videó.

Vas Mayát olyan gyorsan rúgták ki a Retro Rádiótól, hogy azt se tudta, lemehet-e még az esti adás

Kérlek, osszátok meg ezt a posztot, hogy a hallgatók tudják, nem az én döntésem volt, nem akartam cserben hagyni őket

írta Vas Maya. A kormányközeli médiaholdingnál szerda délután indoklás nélkül felmondtak neki, a belépőkártyáját pedig elvették. Bővebben.

Polyák Lilla 20 év után felmondott a Madách Színháznál

A teátrum oszlopos tagja már nyolc éve nem kapott új szerepet. Diplomatikus közleményben indokolta távozását, visszafogott sorai ugyanakkor feszültségeket sejtetnek. Polyák Lilla bejegyzését erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

Magyar divattervező ruháját viseli Miranda a Szex és New York előzetesében

A sorozat folytatásában, amelynek első hat évada gyakorlatilag egy 2640 percen keresztül tartó óda a divat istenéhez, egy Nanushka (Sándor Szandra) ruha is szerepet kapott a (többi szereplőhöz hasonlóan) ősz hajjal visszatérő Cynthia Nixonon. Részletek.

Elton John és Ed Sheeran közös ünnepi dala lehet a karácsony új slágere

Michael Kovac/Getty Images for EJAF

A szimplán Merry Christmas néven futó számba minden kötelező kelléket belenyomtak, nagyon piros, havas, csillogó és mosolygós, megjelennek a mikulásruhás szép nők, illetve Elton John jellegzetes divatérzéke is, plusz számos klasszikus, nagy karácsonyi slágerre utalnak a képsorokkal. Így tehát minden esély megvan rá, hogy ezentúl ezt a zenét is legalább nyolcezer alkalommal élvezhessük októbertől decemberig, ahonnan már csak egy lépés az örök gyűlölet vagy a karácsonyi slágerré válás, a hallgatók lelkiállapotától függően. Videó.

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Ed Sheeran összetört, az énekest megviseli barátja halála és...

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...