Kiemelt Hírek 2018. július 15.

Ha újra játszhatna, VV Vivi még többet meztelenkedne a Való Világban

Startlap Kiemelt Hírek 2018. július 15.
'A VV-s előnévvel nagyon nehezen kapok munkát.'

Hétfőn jelentették be, hogy indul a Való Világ 9. szériája. Állítólag annyi jelentkező volt, hogy egy nap után lefagyott az RTL Klub rendszere.

A Való Világ-széria 16 évvel ezelőtt indult el Magyarországon, a legutóbbi évad 2016 augusztusában kezdődött el, és decemberig tartott, az RTL II-n vetített műsornak Nádai Anikó és Istenes Bence volt a házigazdája és 2016. december 11-én Farkas Soma győzelmével zárult.

Az utolsó évad 3 szereplője a Borsnak mesélt arról, miként alakult azóta az életük.

A második helyezett Vivi szívesen játszana újra, egy dolgon azonban változtatna:

„Az elmúlt két évben próbáltam, úgymond celebbé válni, de sajnos nem sikerült. Ráadásul a VV-s előnévvel nagyon nehezen kapok munkát, holott tényleg szorgalmas vagyok. Nem élek valami fényesen, de ha tehetném, újra jelentkeznék, mert nem bántam meg semmit, viszont most még többet meztelenkednék.”

Fotó: RTL Klub

Soma szerint kemény a villalét:

„Az ott töltött idő alatt nőttem fel. Abban a pár hónapban az ember nagyon sok mindent megtudhat magáról. Olyan, mint egy lelki tréning. Az emberek nem tudják, de nagyon kimerítő a villalét, fejben mindig ott kell lenni, nincs szabadnap, ráadásul az időérzékünket is elveszítjük. Sokszor csak 3–4 órát aludtam egy nap. Azt tanácsolom a jelentkezőknek, hogy mindig adják önmagukat, hiszen én is így nyertem meg a műsort. Ennek köszönhetően már van saját lakásom és kocsim.”

Fotó: RTL Klub

Zsolti ténylegesen újra a Való Világ közelébe kerül, ő az RTL Klubnál dolgozik:

„Tavaly előléptettek szerkesztővé, idén pedig pont a ValóVilág lesz az egyik műsorom. Tulajdonképpen újrakezdem, csak most a kamera másik oldaláról. Tudom, hogy a szereplők mit éreznek, mit élnek át, mire gondolnak, hogy akarják kijátszani a rendszert. Idén kétszer olyan nehéz dolguk lesz. Aki részt akar venni a műsorban, ne próbáljon hasonlítani az előző villalakók egyikére sem. Nem keresünk klónokat, legyél önmagad!”

 

Keresés az oldalon