Ismert férfiak válaszoltak Norbinak vágódisznó-ügyben: "A sértést alantas marketingcélra használja fel"

Startlap - Startlap
Rákóczi Feritől kezdve Lakatos Márkon át Schmuck Andorig sokan megszólaltak. Volt, aki visszatámadott, volt, aki kemény kritikát adott, és többen védelmébe vették Schobert Norbertet. Bulvárösszefoglaló.

Ismert férfiak válaszoltak Norbinak vágódisznó-ügyben: “A sértést alantas marketingcélra használja fel”

Volt, aki visszatámadott, volt, aki kemény kritikát adott, és többen védelmébe vették Schobert Norbertet az “aputestről” szóló keddi kijelentése után. Rákóczi Feritől kezdve Lakatos Márkon át Schmuck Andorig sokan megszólaltak, utóbbi még disznópörzsölésre is elhívta. A reakciókat erre a linkre kattintva böngészheted

Kökény Attila nem bírta a járvány miatt vállalt fizikai munkát: “Nagyon megterhelő volt nekem”

Az énekes mindösszesen pár hétig dolgozott az autópálya mellett. Élményeiről ebben a cikkben nyilatkozik.

Titokban kellett tartani, de Igaly Diána valójában már rég kórházba került

A múlt csütörtökön elhuny olimpiai bajnok sportlövő halála nagyon hirtelennek tűnhetett, de valójában csak visszatartották az állapotáról szóló híreket. Mi történt Igaly Diánával? Ebből a cikkből megtudhatod.

Istenes Bencét nagyon sokat bántották külföldön származása miatt

Istenest még az iskolaigazgató is rendre utasította magyarsága okán. Ha kíváncsi vagy, mit mesélt erről, akkor katt ide.

Sacha Baron Cohen 95 millió dolláros pere azon múlhat, hogy hova nézett egy Zoom hívás közben

Fotó: Astrid Stawiarz/Getty Images

A brit komikust nem akárki, hanem Roy Moore legfelsőbb bírósági főbíró perelte be. Az ügy duplán izgalmas, nem csupán a per menete érdemel némi szemöldök húzogatást, hanem a tárgya is: Baron Cohen négy éve egy kultúrtörténeti jelentőségű maszkban, terrorelhárítónak adva ki magát parádésan szégyenítette meg a pedofília-gyanúba keveredett Moore-t, amit aztán leadott a tévében. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el, amelyben az ominózus jelenet is megtalálható videón.

Titokzatos betegségtől szenved az Omega gitárosa: Molnár György már járni is alig bír

A 71 éves Molnár György “Elefánt” pár hónappal ezelőtt egyik reggel arra ébredt, hogy nem tud rendesen mozogni. Az orvosoknak fogalma sincs, mi lehet a baja. Részletek itt.

Csonka András kisgyerekkori fotókat mutatott magáról és Ábel Anitáról

Csonka kisdobos nyakkendőben, hosszú hajjal produkál valami mosolyhoz hasonlót, Ábel pedig két copf között grimaszol. Fotó.

Horváth Éva: Szerintem a szülést nem kell a férfiaknak látnia

Míg korábban határozottan egy gyermek mellett vizionálta magát, Balin ráébredt, hogy kisfia vágyik testvérre. Horváth Éva őszre várja második kisfiát, amelynek apropóján interjút készítettek vele a családi mindennapokról, anyaságról, terhességről, párkapcsolatáról, plusz elárulta, mit eszik, sportol és hogyan szépítkezik. A teljes beszélgetés itt található.

VV Vivi honlapot indított a férfiaknak, akik randiznának vele

A Való Világ három másik szereplője – Moh, Bálint és Robi – segít neki majd válogatni. Videó és további részletek ebben a cikkben. És ha már VV Moh és Vivien egy mondaton belül szóba került, hadd említsük meg, hogy nem Vivien az egyetlen, aki immár szőke hajjal hódít. VV Moh is fodrásznál járt, vagy csak kinyitott egy üveg hidrogén-peroxidot és saját kezébe vette az ügyet (avagy ollót), akárhogy is, gyakorlatilag felismerhetetlenné változott. Aztán egy kukás zacskóra emlékeztető kabátban bepózolt egy Cadillac elé. Íme.

Négy napja halt meg Fülöp, amikor II. Erzsébet már újra dolgozott

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

A két hetes gyászidőszak mintha nem sokat jelentene, a királynő szinte azonnal tiszteletét tette egy hivatalos eseményen. Bővebben.

Ez is érdekelhet

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

La Repubblica: Orbán 8 millió eurót fizetne, hogy Magyarországon...

képcím

Várkonyi Andrea a férjével közös szerelmes fotót posztolt