Eltemették Csollány Szilvesztert, felesége megszólalt: "Elment a világ legjobb férje, életem szerelme"

Startlap - Startlap
"Semmi baj, megyünk tovább - ez volt a szavajárása, ebből próbálok most erőt meríteni." Csollány Judit először nyilatkozott férje halála óta. Bulvárösszefoglaló.

Eltemették Csollány Szilvesztert, felesége megszólalt: “Elment a világ legjobb férje, életem szerelme”

Az 51 évesen, koronavírusban elhunyt olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászt a Farkasréti temetőben kísérték utolsó útjára szerdán. A tömegben neves sportolók, politikusok voltak jelen. Csollány Judit, aki először nyilatkozott férje halála óta, Csollány Szilveszter olyan oldaláról mesélt, amit csak családja ismert. Fotók és további részletek itt.

Liu Shaolin Sándor egy komolyabb vagyontól esett el, amikor megfosztották aranyérmétől

A pekingi téli olimpia rövidpályás gyorskorcsolya versenyeinek 1000 méteres döntőjén szabálytalanság miatt kizárt Liu Shaolin már rögtön az éremért is roppant jelentős jutalmat kapott volna a magyar államtól, amihez ha hozzáadjuk a bajnokoknak járó életjáradékot is, akkor százmilliós nagyságrendű összegnél tartunk. Ha kíváncsi vagy a pontos számokra, akkor ezt a cikket olvasd el.

Rúzsa aranyos fényképet osztott meg a kórházból: nagyon cuki ajándékot kapott

Ilyen szépeket kaptunk itt a kórházban a nővérektől, akik nem is nővérek, hanem a legcsodásabb angyalok

– fogalmazott az énekesnő, aki a Honvéd Kórházban adott életet három gyermekének néhány nappal ezelőtt. Fotó.

G.w.M.-nek nem tetszett, hogy pénzt dobáltak neki: “Leszakítom a fejedet”

Kulcsár Edina új barátjának a hirtelen jött népszerűségnek köszönhetően egyelőre elég csak megmozdulnia, és máris sajtóhír lesz belőle. Ebben az esetben abból sem a kellemes fajta. G.w.M. jelentéről videófelvétel készült a koncertjén.

Blikk: Damu Roland azt kérte, nagynénje intézze a temetését, az apja feljelentette őt

MTI Fotó: Lakatos Péter

Több mint hat hét telt el, mióta Damu Roland koronavírusban meghalt, a lap értesülései szerint azóta a színész édesanyja is elhunyt, szintén a fertőzés miatt, a család azonban a feszültségek elsimítása helyett rendőrségi botrányt csinált. Bővebben.

Horváth Gréta teljes életmódváltásba fogott durva rosszullétei miatt

Meggyes Dávid válófélben lévő felesége korábban hiába diétázott és edzett keményen, alig sikerült fogynia. A fordulópontot a Hal a tortán hozta el: az adásokat követően csúnya támadásokat kapott az alakja miatt, ekkor döntött úgy, hogy orvoshoz fordult. Kiderült, hogy Horváth Gréta egy, a nők körében gyakori betegségben szenved, majd étrendje teljes megváltoztatása végül meghozta a sikert. Videó.

“Büszke vagyok rá, hogy ő a feleségem” – Sebestyén Balázs elárulta, mi a házassága titka

A rádiós alapvetően ritkán nyilatkozik magánéletéről, arról pedig, hogy milyen férjnek tartja magát, nem nagyon hallhattunk még. Korábbi éveiről – némi eufemizmussal – úgy fogalmazott:

A Z+-os időszak alatt azért voltak nagy portyázások, mindenkire nyilaztunk, akire csak lehetett…

Ezzel az életképpel szöges ellentétben áll az, amit 13 éve tartó házasságáról mondott. Bővebben.

VV Vivi meglepő hobbibaja: “Péntektől vasárnapig mindig elutazom Európában”

A hétköznapok során a családi boltot és éttermet vezeti édesanyjával, pénze van, és állítása szerint “tudatosan” utaznak barátaival. A Való Világ tizedik szériájának nyertese VV Robi társaságában jelent meg a Reggeli stúdiójában, hogy elmeséljék, mi történt velük a reality óta. Interjú.

Katalin hercegné francia lánynak öltözött

Katalin cambridge-i hercegné divatérzéke nem képezi vita tárgyát, valószínűleg senkit sem kell meggyőznünk arról, hogy ezúttal is nagyon csinos volt. Ugyanakkor míg a minap London Southwark városrészében felkereste egy közösségi projekt helyszínét, némileg változtatott stílusán, és igazi franciás, fiúsan elegáns szettet választott magának, hozzá illő visszafogott kiegészítőkkel. Galéria.

Alec Baldwin újra forgat: “Érdekes érzés, hiányoznak a gyerekeim”

MEGA/GC Images

A kétszeres Oscar-jelölt Baldwin október 21-én, Halyna Hutchins operatőr halálának napján állt utoljára kamera elé. Alec Baldwin ellen két eljárás van jelenleg folyamatban a tavalyi tragédia miatt, és nemrégiben azzal a Martin Bashir újságíróval látták ebédelni, aki a hírhedt Diana-interjút készítette a BBC-nek. További információkért katt ide.

(Címlapkép: MTI/Illyés Tibor)

Ez is érdekelhet

képcím

Fotókon a rákkal küzdő III. Károly, húsvéti eseményen jelent...

képcím

Károly király első beszéde Katalin hercegné diagnózisa óta:...

képcím

Katalin hercegné bejelentette, hogy rákos