Gyurcsány Orbánnak: Apukám, kezdem azt hinni, hogy tényleg bejövök neked

Startlap - Startlap
Minél közelebb kerülünk a választás napjához, annál jobban éleződik a politika adok-kapok. Esti hírösszefoglaló. 

Gyurcsány Orbán saját közösségi oldalán vágott vissza

Kedd délelőtt Orbán Viktor egy Gyurcsányozós posztot osztott meg közösségi oldalán, amelyben a szokásos Fidesz-mantra kapott helyet. Aztán kisvártatva meg is jelent a DK elnöke a kommentelők között, hogy a showt egy hozzászólásban el is vegye Orbántól. Ide kattintva meg is tekinthető az a poszt, ami simán hozott annyit, mint Orbán bejegyzése. 

Gulyás kizártnak tartja, hogy meleg miniszterekről kerülnének elő kompromittáló anyagok

Bármennyire igyekezett, mégis kapott egy kellemetlen kérdést a Kormányinfó után Varga Judit

A szerdai kormányinfón váratlanul megjelent Varga Judit igazságügyi miniszter, aki röviden értékelte az Európai Bíróság szerdai döntését a jogállami mechanizmusról. Felszólalása után azonnal távozott, anélkül, hogy a sajtó képviselői kérdezhették volna őt. A hvg.hu agilis munkatársainak azonban csak sikerült elcsípniük őt. Ide kattintva azonnal elérhető az erről készült videó. 

Büntetőeljárásban vizsgálják a Deák téri aláírásgyűjtő sátorban elhunyt biztonsági őrök halálát

A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja  annak a két huszonéves biztonsági őrnek a halálát, akiket szerda reggel találtak holtan a Deák téren, a Megoldás Mozgalom aláírásgyűjtő sátrában. Részletek

Egy kardiológus szerint Németh Szilárd jó választás

A szív megbetegedéseivel foglalkozó szakember szerint a baloldali véráramlás ellen a legjobb akadály: Németh Szilárd. Közösségi oldalára kirakott posztját errefelé lehet megtekinteni

Márki-Zay reagált az Unió döntésére

Az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje a Facebookon reagált az Európai Bíróság mai döntésére, amely elutasítja Magyarország és Lengyelország keresetét a jogállamisági mechanizmusról szóló kondicionalitási rendelet ügyében. Íme Márki-Zay mondatai. 

„Tanítom a polgári engedetlenséget etikaórán, most meg is mutattuk a diákoknak”

A Szent László és a Kölcsey Ferenc Gimnázium után harmadikként ma a budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumban tiltakozott majdnem 50 pedagógus polgári engedetlenséggel a múlt pénteken elfogadott kormányrendelet ellen, ami végképp ellehetetleníti a pedagógusok sztrájkját. Az iskolánál a tanárokat kérdezte a 24.hu stábja.

Deutsch szerint eljött az idő, érdemben foglalkozni Sorossal

Deutsch Tamás Facebook-oldalán egy szerdán megosztott levelében azt írta, a napilap cikksorozatának köszönhetően „végérvényesen lelepleződött” a Soros György által finanszírozott hálózat valódi működési mechanizmusa. Bővebben

Világháborús robbanótestet találtak az esztergomi bazilika kupolájában

MTI/Kovács Attila

Kedden a honvédség tűzszerészeit riasztották a Nagyboldogasszony- és Szent Adalbert-főszékesegyházhoz. A rekonstrukciós munkák során ugyanis a kupoladob oldalfalába fúródva – a feltételezések szerint – egy robbanótest került elő. Bővebben.

 

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ez is érdekelhet

képcím

Ide utazott Putyin az ellene kiadott elfogatóparancs másnapján -...

képcím

Orbán: Minden magyarban van egy kis Petőfi

képcím

Tíz gyerek sérült meg az M1-es tömegbalesetben - képeken a hét...