Győzikéék mindkét lányuknak vettek egy-egy lakást, teljesen berendezve

Startlap - Startlap
A showman nagyon elégedett a vőjelöltjeivel, és feleségével igyekeznek mindenben támogatni a fiatalokat - például lakásvásárlással. Bulvárösszefoglaló.

Győzikéék mindkét lányuknak vettek egy-egy lakást, teljesen berendezve

Úgy érzem, megütöttem a főnyereményt a vőjelöltjeimmel

– nyilatkozta Gáspár Győző. A showman egy friss interjúban arról beszélt, hogy feleségével mindenben támogatják a fiatalokat, és közös életük elindításában is igen sokat segítettek, például mindkét lánya kapott egy-egy saját lakást. Bővebben.

 Lányuk miatt a rendőrséghez fordultak Schobert Norbiék, besokallt a család

A legnagyobb közösségi portálon már 38 ezer fősre duzzadt annak a csoportnak a létszáma, amely kizárólag azért jött létre, hogy a Schobert család tagjait kibeszélje. Az elmúlt napokban  Schobert Larát vették célkeresztbe, azt híresztelték, hogy megbukott egy tantárgyból az érettségin. Schobert Norbi most úgy érezte, cselekednie kell. Bővebben

Rátalált a szerelem Tóth Andira, Marics Petivel jött össze

Már a Sztárban Sztár színpadán izzott körülöttük a levegő, de akkor még tagadták, hogy bármi is lenne közöttük. Tóth Andi most az Instagram-történetében osztott meg egy videót, amin még egy csók is elcsattan. Itt látható.

Csősz Boglárka: Nagyon magasra helyezem a mércét egy kapcsolatban

Fotó: TV2/Ódor Dorottya

14 év után vált el török férjétől Csősz Boglárka, aki csütörtökön a Mokka Balatonra „kitelepült” stúdiójában vendégeskedett. A műsorban kitért arra is, szingliként mire számít a jövőben. Bővebben.

Hazaköltöznek Németországból Pintér Adáék: „Tudtuk, hogy ez pár éven belül megtörténik”

Pintér Adrienn “Ada” napokon belül elhagyja családjával Nürnberget, ahová 3 évvel ezelőtt éppen azért költözött ki, mert nem akart távkapcsolatban élni akkori vőlegényével. Mi történt velük azóta, és miért döntöttek a hazaköltözés mellett? Kiderül innen.

Sárközi Ákosék Barcelonában nyaraltak, de a tengerben nem fürödtek, mert épp cápa ólálkodott benne

A  séf és családja városnézésre utazott Spanyolországba, a tengerben azonban nem csobbanhattak. Itt mesélték el, hogyan értesültek a cápaveszélyről.

Miller Dávidot gatyára vetkőztették a reptéren

Egy izraeli reptéren gyanús személynek ítélték a magyar műsorvezetőt, aki az RTL Reggeliben osztotta meg a korábbi utazási “élményét”. Ha érdekel, kattints ide.

„A gonosz kommentek miatt” – ezért nem mutatja meg legkisebb lányát Oláh Gergő

Oláh Gergő és felesége, Niki öt gyermeket nevelnek. Az énekes előszeretettel mutatja meg gyermekeit a közösségi médiában, kivéve a legkisebbet, Hollit. Most elárulta, mi ennek az oka.

Férje elvesztése nagyon megviselte Kudlik Júliát, volt kollégáival sem tartja a kapcsolatot

Kudlik Júlia évek óta a nyilvánosság teljes kizárásával él. A Delta egykori háziasszonya néhány napja ünnepelte a 77. születésnapját. A BEST magazin egykori ismerőseinél, barátainál érdeklődött a televíziós után. Részletek.

Rég láttuk már SP-t, azaz Éder Krisztiánt: így néz ki manapság

Énekesként megkerülhetetlen szereplője volt a magyar médiának és zeneiparnak SP, a húszas évei elején azonban visszavonult a nyilvánosságtól. Abbahagyta a zenélést is, és a fotózás felé fordult, amit egyébként sikerrel űz Amerikában.  Éder Krisztián régóta nem oszt meg magáról fotókat a közösségi médiában, most is valaki a reptéren fotózta le. Íme.

Címlapkép: RTL Klub

Ez is érdekelhet

képcím

Ferenc pápa: Még élek! - a hét legfontosabb eseményei képekben

képcím

Ember, most jövök az év bulvárhíreivel! Kulcsár Edina és G.w.M...

képcím

Jáksó László egy szőrös fenékhez hasonlította Sebestyén...