Gryllus Dorka végre megmutatta két hónapos kisfiát

Startlap - Startlap
Alapvetően nem posztol Áronról, most mégis egyszerre két fényképet is elővett. Bulvárösszefoglaló.

Gryllus Dorka végre megmutatta két hónapos kisfiát

A színésznő alapvetően nem posztol Áronról, most mégis egyszerre két fényképet is elővett a novemberi születésű kisfiúról. Nyilván mindkettő nagyon cuki, íme.

Soma Mamagésa majdnem élő adásban végzett méhtisztító szertartást Szabó Zsófin

Van, aki pincérkedik, van, aki futár lett a járvány miatt, Soma Mamagésánál viszont dübörög a biznisz – derült ki a Reggeli adásából. Sajnos Szabó Zsófi kezelését végül egy nyomós okból kifolyólag nem élvezhettük végig, csakhogy elővettek méhtisztítós videókat, és Soma kvantumfizikai(nak álcázott) magyarázata mindenért kárpótol. Videó.

Elhunyt Bródy Vera, Mazsola, Tádé és Misi Mókus megalkotója

A báb- és díszlettervező 96 évesen, Párizsban halt meg. Bővebben.

Kigyulladt a panelház, ahol Nika él: “Egy cél volt, kijutni a borzalomból”

A különféle tehetségkutatókból vokálosként illetve versenyzőként ismertté vált énekesnő lakóépületében szilveszter éjjel csaptak fel a lángok. Nika azóta is a sokkoló élmény hatása alatt áll, drámai beszámolója az eseményről erre a linkre kattintva olvasható.

Tudtad, hogy Hugh Jackman egy jóval idősebb nő férje? És már 25 éve élnek boldogan

Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic

Miközben kortársai alig nagykorú modellekkel járnak, Hugh Jackman felesége se nem vékony, se nem babaarcú már, és a fiatalsága is a múlté, a nők bálványa ugyanakkor 25 éve hűségesen szereti őt, azzal a bizonyos fülig szerelemmel. Fotók és további részletek a legendás hollywoodi (na jó, ausztrál) házasságról ebben a cikkben nézegethetők.

Alekosz taxisofőrnek állt, és csókot ajánl a fuvar mellé

Vajon mit fűzhetnénk ehhez hozzá? Inkább kattints ide, és olvasd el magad, mit nyilatkozott Alekosz a különös extrákkal bővített új szolgáltatásáról.

Debreceni Zita szerdán 40 gyertyát fújhat el: “Azt kell mondanom, soha nem voltam még boldogabb”

Gianni Annoni felesége tíz évvel ezelőtt még félelemmel figyelte az idő múlását, az anyasággal azonban végleg teljessé vált az élete. Ha érdekelnek Debreceni Zita születésnapi pozitív gondolatai, családi sztorijai, akkor olvasd el ezt a cikket.

Hoppá: Kim Kardashian és Kanye West válik

Fotó: Rich Fury/Forum Photos via Getty Images

Finoman szólva megosztó személyiségük miatt álompárnak talán inkább nem neveznénk a rapper és a reality műsorai segítségével világhírnevet szerző modell kettősét, de azt mindenképpen hangsúlyoznánk, hogy a kapcsolatuk valóban komoly érzelmekkel indult. Mi történt akkor? Innen kiderül.

A híres amerikai színésznő meglepő vallomással állt a világ elé: Busy Philipps 12 éves lánya leszbikus

Fotó: Dimitrios Kambouris/WireImage for Turner

Az édesanyja szépségét maximálisan öröklő Birdie és családja nem szeretnének felhajtást, éppen azért tették meg a bejelentést, hogy megóvják a kislányt a kritikáktól, és az azokat követő kényszerű magyarázkodásoktól. Fotók és további részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Curtis: Ugye most nem gondolja senki komolyan, hogy a miniszterelnök...

képcím

Bochkor Gábor: Én Balázs helyében csendben maradnék

képcím

Soma Mamagésa gondolkodott, aztán kiválasztott egy...