Gönczi Gábor: Megtaláltam álmaim nőjét

A hűség az élet minden területén fontos számára.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-23 11:21

Fotó: TV2

Gönczi Gábor és párja, Ildikó három évvel ezelőtt mutatkozott együtt először nyilvánosan. A TV2 híradósa nem sok mindent szokott megosztani kapcsolatukról, most mégis beszélt egy kicsit a magánéletéről is a Bors Backstage című műsorában.

Első találkozásuk után két évvel született kisfiuk, a lassan másfél éves Áron.

„Csodálatos érzés apának lenni, a fiam születése új értelmet adott az életemnek” – mondta Gönczi, akinek a hűség az élet minden területén fontos.

Boldog Uj Evet mindenkinek!:)

Közzétette: Gönczi Gábor – 2017. december 29.

„Azt hiszem, senkiben nem lehet kétség azzal kapcsolatban, hogy mennyire vagyok lojális fickó. Az előző munkahelyemen tizenkilenc évig dolgoztam, és itt a TV2-nél is minimum húsz évre tervezek. Ebből kettő már eltelt, és nagyon jól érzem itt magam. A hűségem természetesen a magánéletemben is fontos szerepet játszik. A szüleim több mint ötven éve házasok, és én most, hogy megtaláltam álmaim nőjét, Ildit, a kisfiam édesanyját, minimum ennyi időt tervezek mellette és a fiam mellett lenni.”

A beszélgetésben A Nagy Duett is szóba került, a műsorból múlt vasárnap estek ki partnerével, Erdélyi Tímeával. Amikor az eredményre vártak, a híradósnak az járt a fejében, hogy milyen szerencsés ember, hogy azzal foglalkozhat, amit szeret, hálásnak érezte magát, Tímeának viszont jóval prózaibb gondolatai voltak:

„Nekem három dolog járt legelőször a fejemben. Először is, hogy nagyon éhes vagyok, mert egész este nem ettem. Aztán az, hogy elmennék már a mosdóba is, hiszen órák óta itt ülök a jelmezemben, nem volt időm, plusz arra, hogy nem szeretnék korán kelni a kiesős interjúk miatt.”

A Csobot Adél – Rózsa György párossal álltak a végén a színpadon, ekkor már érezték, hogy nem ők fognak továbbjutni.

 

Mai nap hírei

Erősebbek a mellékhatások a második Pfizer-vakcina után

szimpatika.hu11 órája

Messit akár 12 meccsre is eltilthatják a vasárnap történtek miatt 

eurosport.hosszabbitas.hu14 órája

Vihart kavart és rímes riposztokat ihletett Lackfi János rendőrös verse

konyvesmagazin.hu17 órája

Vizsgálódik az Európai Bizottság, miután egy civil szervezet azért bukta a pályázatát, mert nem igazolta, kap-e támogatást külföldről

444.hu17 órája

Jelentős enyhülés kezdődik

koponyeg.hu18 órája

5 csillagjegy, aki nehezen vészeli át a szakítást

joy.hu19 órája

A Ford fejlesztésével nem fog bepárásodni a szélvédőnk

autopro.hu19 órája

Oroszország kimerült

agraragazat.hu20 órája