Kiemelt Hírek 2021. október 07.

Gönczi Gábor először mutatta meg két hónapos kislányát

Startlap Kiemelt Hírek 2021. október 07.
A pici 4520 grammal és 59 centivel, természetes úton jött világra, ám képet még nem láthattunk róla. Egészen eddig. Bulvárösszefoglaló.

Gönczi Gábor először mutatta meg két hónapos kislányát

Gönczi Gábor immár négytagú családja először szerepel a címlapon. A fotóért ide kattints.

Stohl Luca otthagyta a TV2-t

Stohl Luca élete nemrég gyökeresen megváltozott, feleség lett és közben csatornát is váltott. A műsorvezető és egyben táncos számtalan tervvel vág neki az ősznek, az nlc-nek mesélt az életéről. Részletek

Így ünnepelte születésnapját Vajna Tímea

Unikornisos torta is volt a magángép fedélzetén, amivel a híresség visszautazott Kaliforniába. Az eseményről mindannyiunk örömére fotók is készültek, amiket ezen a linken nézhetsz meg.

Rózsa György nyári balesete után komoly döntést hozott

A műsorvezető régóta fontolgatta már ezt a lépést, a nyáron történtek hozták el a fordulópontot. Ebben a cikkben ő maga számol be arról, miként kezd új életet.

Akkor és most: sokat változott Krausz Gábor élete a Séfek séfe első évada óta

Nagyot fordult a világ Krausz Gáborral az elmúlt négy év folyamán. Már harmadik éve zsűrizi az ételeket a Séfek Séfében, megnősült és apuka is lett. A látványos változást fotókon is végi követheted, itt.

Egy kiszivárgott videó alapján újra Magyarországra jön a Red Hot Chili Peppers

A mennyiben a hír igaz – azt ugyanis hivatalosan még egyetlen koncertszervező sem erősítette meg –, akkor a banda ráadásul egy eddig a magyar közönség által nem látott felállásban fog koncertezni nálunk. Ha kíváncsi vagy, ki csatlakozik az együtteshez és pontosan mikor léphet fel Budapesten a banda, innen megtudhatod.

Köllő Babett nem alszik együtt a férjével, inkább a 11 éves lányával szokott

A HOT! Magazin interjújából kiderül, hogyan ismerkedett meg évekkel ezelőtt a férjével Köllő Babett, valamint hogy miért tűnt el egy hajnalon a hitvesi ágyból András. Részletek itt.

Villányi „Fresh” Andi ragyogott a menyasszonyi ruhájában

Andi a Story magazinnak mesélt élete legboldogabb napjáról, az esküvőjéről. A 39 éves énekesnő csodálatos, és cseppet sem klasszikus ruhában mondta ki a boldogító igent. Részletek.

Magyar neve van Alanis Morissette fiának

A kanadai énekesnő 13 év után tér vissza Budapestre, ebből az alkalomból az Nlc.hu egy hosszabb cikket szentelt neki, amiből az is kiderült, milyen bájosak a gyerekei, akik közül az egyiket magyar névvel anyakönyveztek. Íme a cikk,melyben felbukkan Morissette vidám családja is.

Keresés az oldalon