Galla Miklós végre megkapta a Karinthy-gyűrűt

Startlap - Startlap
Úgy tűnik, a hányatott sorsú ékszer megtalálta végleges hordozóját. Bulvárösszefoglaló.

Galla Miklós végre megkapta a Karinthy-gyűrűt

Laár András  egy haszonkölcsön-szerződéssel átadta  Galla Miklósnak a Karinthy-gyűrűjét szerdán a New York kávéházban. Úgy tűnik, a hányatott sorsú ékszer megtalálta végleges hordozóját, aki korábban Orbán Viktort kérte közbenjárásra, miután méltatlanságra hivatkozva megfosztották az elismeréstől. Videó az átadásról itt.

Ez volt Damu Roland végakarata, ide temetik a színészt

Mielőtt a színész kórházba került, felkészült arra az esetre is, ha nagy baj történne vele. Erről írnak itt.

Puskás Peti keményen visszaszólt Bakács Tibornak

Az énekes rövid levélben válaszolt a személyét ért kritikára, amiben Bakács Tibor, a Megasztár egykori zsűritagja kifejtette, egyetlen hibás döntésük volt, hogy a zenészt a döntőbe engedték. Puskás Peti reakcióját itt olvashatod, itt pedig ByeAlex szólalt meg az ügyben.

Őszi szuperprodukciók: volt olyan műsor, amelyiknek hetek alatt százezerrel csökkent a nézőszáma

Nagyon sok saját gyártású műsort tett képernyőre nyár végétől a két legnagyobb kereskedelmi csatorna. Ebben a cikkben  tizenegy műsor nézettségét vizsgálták, hogy kiderüljön, hogyan teljesítettek egymáshoz, illetve saját magukhoz képest az év végi műsorok.

Csillagot neveztek el a 80 éves Tordai Teriről

Az égbolt egyik csillaga kedd óta Tordai Teri nevét viseli, az erről szóló tanúsítványt és a csillag pontos helyét berajzoló okmányt a Zserbótangó előadás után vehette át a színművésznő, akit Esztergályos Cecília videóüzenetben köszöntött fel. Bővebben.

Kiderült, hogy kikkel lesz teljes A Dal 2022 zsűrije

Azt már eddig is tudtuk, hogy Wolf Kati és Mező Misi is helyet foglalnak majd a zsűriben, most lerántották a leplet  a két másik tagról. Ha érdekel, kik ők, kattints ide.

Pachmann fura dolgot mondott a Mokkában

A műsorvezető követi Hunyadi Donatellát a neten, szerinte „meglehetősen mutatja, mennyire csinos”. Mindezt Kiszel Tündének mondta el egy kínai nagy fal hosszúságú hatásszünetet beékelve. Az adásrészletet itt nézheted meg.

Petrik Andrea villamossal ment be a kórházba szülni

A színésznő először azt hitte, haza is engedik, mert még nincs itt a szülés ideje. Hát nem így lett, erről olvashatsz itt.

10 év kellett hozzá, de végre elvált Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver

Innen kiderül, mi tartott ennyi ideig.

Még mindig nincs karácsony nélküle

Egyet lehet tippelni, hogy melyik műsor érte el a legnagyobb tévés nézettséget idén karácsonykor, mielőtt ide kattintasz a válaszért.

Ez is érdekelhet

képcím

Rejtélyes haláleset miatt gyászol Vajna Tímea

képcím

Fehérgyarmat polgármestere Majkáról: "8,1 millióval lelépett,...

képcím

Kapócs Zsóka végre megmutatta gyermeke apját