Kiemelt Hírek 2017. december 17.

Gabonak és Kabátnak tele lett a gatyája a bátorságpróbától

Startlap Kiemelt Hírek 2017. december 17.
Gaboé szó szerint is.

A Celeb vagyok, ments ki innen szombati adásában a lányok megkapták a tortadobálós bátorságpróba után járó nyereményüket, a vacsorát. Mivel a két fiú nem tartotta be a játékszabályokat, büntetésből nekik kellett felszolgálni az ételt és ebből ők nem ehettek. Volna. De titokban kétpofára tömték magukba, amit lehetett. Közben a lányok sajnálták őket rossz sorsuk miatt.

A mai feladat talán az eddigi legtöbb bátorságot igényelte, 68 méter magasból tapasztalhatták meg a szabadesést. A lányok jóval bátrabbak voltak, Klaudia egyenesen ujjongott, amikor megtudta, Rozina is várta, Kabát és Gabo viszont alaposan be volt rezelve miatta. Végül mindenki teljesítette, bár Rozina elájult közben, Gabo pedig a testi szükségleteit nem tudta kordában tartani…

A kincsvadászaton Kabát szumójelmezben küzdött meg Frank ellen, aki kemény ellenfélnek bizonyult, de így is sikerült legyőzni.

A nézők ezúttal nem kiesőről, hanem bizonyos tulajdonságokról szavaztak. Ez alapján a legviccesebb Kabát lett, a pozitív csalódást Rozina okozta, Gabo pedig a legérzelmesebb – miután elmagyarázták neki, hogy mit jelent a szó, örült is a véleménynek.

 

Fotók: RTL Klub

Keresés az oldalon