Gabo letaperolta a szűz dzsungellakó mellét

Startlap - Startlap
Kabátot barátnője videóüzenetben tette helyre.

A Celeb vagyok, ments ki innen! csütörtöki adásában Gabo elhatározta, hogy az utolsó napokra ő bizony gentleman lesz és reggel rögtön nekiállt a ráosztott munkának.

Mivel sok mindenben hiányt szenvednek, ezért felállították egy szűz szobrát a táborban, akinek el lehetett mondani a kívánságaikat. Gabo először azt kérte, hogy újra jól kijöjjön a lányokkal, majd egy nagy karéj zsíros kenyeret lilahagymával. Végül letapizta a mellét. Úgy tűnt, ez bejött a szobornak, mert a lányokat virágcsokorral tudták meglepni a segítségével.

A táborlakók kaphattak videóüzenetet a szeretteiktől, ennek azonban az volt a feltétele, hogy Kabát és Gabo teljesítsék az általános iskolai szintű vizsgát. Nagyon rezgett a léc, de hármas alá és kettes alá osztályzattal sikeresnek tekintették a próbát.

A videók teljesen meghatották a versenyzőket. Kabát barátnője elég keményen odamondogatott párjának, a többiek viszont teljes szeretetükről biztosították a játékosokat.

A bátorságpróbán a fejüket egy vitrinbe dugva kellett meglehetősen sok időt együtt tölteniük kígyók és patkányok társaságában. Babett ezt nem vállalta, a többiek viszont jutalmul egy-egy hamburgert falhattak be a végén.

A nézők szavazatai alapján a tegnapi kieső Babett lett, aki egy sokkal szerethetőbb arcát mutatta ebben a műsorban, mint korábban a Luxusfeleségekben, azt mondta, hogy nem zavarta, hogy itt nincs luxus, mindent meg lehet szokni, ha ott vannak a szerettei körülötte, akkor „minden oké” lesz.

 

Fotók: RTL Klub

Ez is érdekelhet

képcím

Kulcsár Edina és Csuti válik: "Sajnos nem ment"

képcím

Idén karácsonykor Koltai Róberttől zokoghatunk a Telekom...

képcím

Berki Krisztiánék kislánya előkelő nevet kapott