Kiderült, ki vette meg a Korda-villát

Startlap - Startlap
"Ezt az épületet egy énekes házaspár, Korda György és Balázs Klári építette, élvezzék szeretettel" - olvasható az ingatlanon, amelyet új tulajdonosa darabokra fog szedni. Bulvárösszefoglaló.

Kiderült, ki vette meg a Korda-villát

Korda György és Balázs Klári alighanem jobb sorsot álmodott a házának, amelynek még az alapjában is a házaspár képmása és üzenete virít. A vásárló ugyanis szerkezeti szintig bontja vissza az épületet, és az eladó ingatlanok között felbukkant hirdetései szerint elég komoly összeget kereshet ezzel. További információkért katt ide.

Ritka pillanat: Köllő Babett férjéről posztolt

Míg lányáról, Milláról rendszeresen megoszt képeket, Köllő párja, András gyakorlatilag sosem szerepel. Tizenhetedik évfordulójuk alkalmából a luxusfeleség kivételt tett, és egy szerelmes bejegyzéssel jelentkezett. Íme.

Tóth Gabi válasza a Rolex-botrányra: “Hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt”

Az Orbán-kormánnyal egyre látványosabban szoros kapcsolatot ápoló énekesnőnek Fluor Tomi és Kajdi Csaba is keményen beszólt, miután egy 7 millió forintos luxusórát láttak megvillanni csuklóján. A korábban a fényűzés ellen felszólaló Tóth, sőt, még férje is reagált, de a két furcsa üzenetnek egy apró hiányossága van: igazából semmi nem derül ki belőle, azon túl, hogy Tóth Gabi ismét úgy érzi, igazságtalanul fordult ellene a világ. Bővebben.

A Berki Mazsival hírbe hozott RTL-es producer elmondta, mi az igazság a pletykákból

Kovács Dániel Richárd, aki Nádai Anikó első gyermekének apja és akit egy eseményen fotóztak le Berki Krisztián özvegye oldalán, finoman szólva határozott üzenettel válaszolt a híresztelésekre, amely szerint ő Mazsi új párja. Részletek.

Kényszer-kábítószerezés és szexuális kizsákmányolás: pokoli édesanyák Hollywoodból

Brooke Shields A kék lagúna című filmben 1980-ban. (Fotó: Hulton Archive/Getty Images)

Michael Jacksont az apja kémiai kasztrációnak vetette alá, Macaulay Culkinnek a karrierjét tette tönkre édesapja, a drogtúladagolásban elhunyt Judy Garlandot anyja kábítószerekkel tömte, Brooke Shields pedig szintén az anyukája jóvoltából szerepelt meztelenül gyermekkorától fogva, idősebb férfiak társaságában. Bővebben.

Majoros Hajnalka elárulta, honnan kapta a Dundika becenevet: “Eleinte utáltam”

Majka felesége nemrégiben barátnőivel nyaralt külföldön, miközben a nyári időszakban rapper férje folyamatosan koncertezik. A Blikk rákérdezett, hogyan kivitelezték mindezt a kicsi gyerekek mellett, így Dundikától megtudhattuk, hogyan telnek náluk a mindennapok, amelyek során nem egy hagyományos nagymama segít, és fény derült a különös becenév rejtélyére is.

VV Anett begipszelve, gerincmerevítőben posztolt: “Az a legfontosabb, hogy életben vagyok”

A hírhedt júliusi ayahuasca-szeánsz áldozata a remélt jótékony terápiás hatások helyett súlyos sérüléseivel kénytelen foglalkozni. Béres Anett gyakorlatilag csak feküdni tud, édesanyja ápolja őt. Fotó és további részletek itt.

Gáspár Győzőék albérletbe költözött: “Elhagytuk Salgótarjánt”

Amióta itt élünk, eljárunk randizni és esténként romantikus sétákat teszünk a városban

Győzike a testvérével való konfliktusaival és a sok ingázással indokolta a döntést, amely végül egészen váratlan pozitív hatásokkal járt, és “eszük ágában sincs” visszamenni. Győzike és Bea asszony új életéről és a költözésről itt írnak.

Katalin hercegné kedvenc divattervezője megszólalt: a hercegné minden ruháján elrejtenek egy pikáns részletet 

Az olasz Alessandra Rich szettjei Vilmos herceg feleségének ruhatárában alapdarabnak számítanak. A márka alapítója, akinek egy-egy átlagos ruhájáért több mint 600 ezer forintot kell fizetnünk, nem volt szemérmes, amikor egy interjú során Katalin öltöztetéséről kérdezték. Rich ugyanakkor hangsúlyozta, rendkívüli örömére szolgál, hogy éppen a hercegné a kollekciói egyik legfőbb reklámja. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket nézd meg.

A nap legmeglepőbb híre: Brad Pitt és Emily Ratajkowski állítólag titokban randizik

 
Matt Winkelmeyer/Getty Images

Angelina Jolie és Brad Pitt bántalmazási ügye a minap vett újabb fordulatot, a tengerentúli sajtó hírei alapján ugyanakkor úgy tűnik, Pittnek van hol vigasztalódnia. A férje hűtlensége miatt nem sokkal gyermekük születése után válásra kényszerült Ratajkowski és Brad Pitt bimbózó románcáról itt olvashatsz.

(Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán)

Ez is érdekelhet

képcím

Így tér vissza betegségéből III. Károly király

képcím

Fotókon a rákkal küzdő III. Károly, húsvéti eseményen jelent...

képcím

Károly király első beszéde Katalin hercegné diagnózisa óta:...