Fotókon Szűcs Lajos temetése: Pécsi Ildikót ketten támogatták

Startlap - Startlap
A színésznő annyira rosszul van, hogy egy mentőt is készenlétbe állítottak. Szűcs Lajos különleges, focilabda formájú urnát kapott. Bulvárösszefoglaló.

Fotókon Szűcs Lajos temetése: Pécsi Ildikót ketten támogatták

A 76 évesen, júliusban elhunyt olimpiai bajnok focistát Gödöllő Máriabesnyő nevű részén, a bazilika temetőjében helyezték örök nyugalomra csütörtök délelőtt. Pécsi Ildikó nagyon rossz állapotban van: a szerdai nagyobb, nyilvános búcsúztatóról orvosai el is tiltották, a csütörtöki szertartás során ketten támogatták a ravatalhoz, és egy mentőautó is készenlétben állt. Szűcs Lajos hamvai egy zöld-fehér focilabdát formázó urnában kaptak helyet. Fotók és további részletek erre a linkre kattintva találhatók.

Szerdától borítékra ragaszthatod az Omega együttest

Na jó, nem a zenekart, hanem csak Gyöngyhajú lány illusztrációját ábrázoló különleges bélyegeket. Fotó és további részletek itt.

Vajna Tímeát különösen érinti húga terhessége: “Nagyon fura látni, hogy olyan, mintha lenyelt volna egy görögdinnyét”

Vajna Tímea szeptember végéig biztosan Magyarországon marad, akkorra várható ugyanis unokaöccse születése. Most a Mokka készített vele egy interjút, és érthetetlen módon valamiért úgy gondolták, legjobb lesz, ha ezt Vajna Timi két gigantikus kutyájának sétáltatása közben veszik fel. Így kicsit nehéz volt megbeszélni a fontos dolgokat, de azért így is sok érdekes dolog derült ki. Egyrész az, hogy Vajna szerint esélyes, ha elkapná a koronanírust, belehalna, aztán az, hogy gyakorlatilag elárasztotta babás ajándékokkal a húgát, Palácsik Lillát, továbbá kifejtett egy szokatlan nézőpontot Palácsik terhességéről, és még arra is jutott idő, hogy megvitassák, a kutyák érzik Andy Vajna halálát. Íme mindez videón.

Szinetár Dóra aranyos, romantikus fotóval ünnepelte Szinetár Miklós és Hámori Ildikó 47. házassági évfordulóját

Szinetár Dóra egyszer azt mondta, mindig olyan párkapcsolatra vágyott, amilyen a szüleié, ami nem csoda, ismerve a filmrendező és a színésznő viszonyát. A szerdai házassági évfordulóra Szinetár nemcsak a már emlegetett fotóval, hanem megindító sorokkal is emlékezett. 

Deutsch Anita házassága mélypontjairól vallott

Deutsch Anita és a nála 8 évvel fiatalabb Kinizsi Ottó 18 évvel ezelőtt szeretett egymásba, és hiába híresen nagy szerelem az övék, nem titkolják, hogy voltak problémáik. Minderről ebben a cikkben mesélt a színésznő.

Luke Evans akkorát áradozott Budapestről, hogy neki tényleg elhisszük, amikor azt mondja, ez az egyik kedvenc városa

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

A TNT YouTube-csatornáján jelent meg az a videó, amely a címe alapján az amerikai tévécsatorna The Alienist című, a magyar fővárosban forgatott sorozatának kulisszatitkairól szól, de valójában egy óda Budapesthez, Luke Evans tolmácsolásában. A felvételt itt nézegetheted.

Kulcsár Edina férjét nemi erőszakkal vádolják

Egy ismeretlen, összevert nő Szabó András, vagyis Csuti régi otthona környékén jelent meg, állítva, hogy a 35 éves üzletember bántalmazta és megerőszakolta őt. Csuti tagadja a vádakat. Részletek itt.

Polgár Krisztina megbetegedett a mellimplantátumától

Az egykori szépségkirálynő az Instagramon számolt be hosszú kálváriájáról. Polgár Krisztina három évvel ezelőtt, egy betegség miatt szerzett szilikonmelleket, azonban kiderült, hogy nem megfelelő implantátumot kapott, ami megkeserítette az életét. Ha érdekel a teljes bejegyzés, akkor kattints ide.

“Négy igenért jöttem, nem háromért” – lánykérés volt A Konyhafőnökben

Forrás: RTL Klub

A kifejezetten rossz pestós tésztának köszönhetően Tomi négy igenről szóló grandiózus terve nem sikerült maradéktalanul, a főzős műsor zsűritagjai ugyanis jól leszavazták a kajáját. De amikor a stúdióban megjelent a versenyző barátnője, a negyedik igen azért mégis összejött, volt nagy ölelkezés, csókolózás, könnyek. A jelenetet te is megnézheted videón, ha ide kattintasz.

Fásy Zsüliett: Sokat csalódtam emiatt az emberekben, nagyon csúnyán bántak velem

Alighanem kevesen tudják, hogy Fásy Ádám 22 éves lánya jelenleg vágóként dolgozik, és közben egyetemre jár. Ebben az interjúban tanulmányairól, álmairól, és olyan dolgokról beszélt, mint például az, milyen kapcsolatban van édesapjával, hogyan telnek a napjai, mit keres egy férfiban, és a csalódásairól is elárult ezt-azt.

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Pottyondy Edina elárulta, miért borotválta kopaszra a haját

képcím

G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a...

képcím

Kulcsár Edina és G.w.M járnak, Csuti megszólalt: "Nem szeretném...