Pécsi Ildikó nem lesz ott férje búcsúztatóján

Startlap - Startlap
A 80 éves művésznőt állapota miatt eltiltották a részvételtől. Bulvárösszefoglaló.

Pécsi Ildikó nem lesz ott férje búcsúztatóján

A betegeskedő 80 éves művésznőt orvosai eltiltották a Groupama Arénába szerda délutánra szervezett rendezvénytől. A döntés hátteréről és Pécsi Ildikó állapotáról a család barátja, L. Péterfi Csaba szólalt meg. Részletek itt.

“Én a Konyhafőnök történetében még nem láttam ennyire rosszul kinéző kaját” – VV Zsu bizonyítani akart, de a horrortortájának sírás lett a vége

A Való Világ 9. szériájának győztese saját bevallása szerint bizonyítani ment a Konyhafőnökbe, de ez sajnos nem jött össze. Fördős Zé rutinosan mindösszesen abba a bébikukoricába mert beleharapni, amihez VV Zsu csak addig nyúlt hozzá, amíg könnyei törölgetése, némi hajbirizgálás, ujjak nyalogatása és szipogás közben a többi alkotóelemmel egyetemben puszta kézzel tornyozott fel a tányérra, amelyről a kétes külsejű húsdarabok felpakolása után minden irányból elkezdett csurogni a krumplipürére csak nyomokban emlékeztető különös massza. Fördős Zé sokat látott angol komornyikként közelített a szürreális ételhez és Zsuzsannához egyaránt, akit a sírás közepette párszor mosolyra csalt, és ha eddig nem, akkor a bejátszás utolsó pillanatában mindenképp megsajnáljuk szegény VV Zsút, aki a világ összes hatéves kislányának csalódottságával bökte ki, hogy amit itt most elkészült, az bizony a Kis vitorlás a Szőke Tiszán. Kattints ide a videóért.

Endrei Judit: A kislány csúnya is, csúnyán is beszél, de megpróbáljuk vele! Na, ez voltam én

Az egykori MTV-s bemondó, műsorvezető, szerkesztő a Potyautas új adásának vendégeként mesélt arról, hogy sosem készült “magamutogató pályára”, plusz kiegyensúlyozott egyedülálló nőként párkapcsolati tanácsot is adott. Részletek itt.

Forgács Gábor bejelentette, hogy rákos

A színművész több műtéten túlesett, több szervében találtak áttéteket, és jelenleg is kórházban fekszik. Ebből a cikkből megtudhatod, miket nyilatkozott az állapotáról.

Meghan Markle 39 éves lett: Erzsébeték, Károlyék és Vilmosék fényképekkel köszöntötték, és mi még néhány ismeretlen, fiatalkori fotót is mutatunk

Az elmúlt hónapok történéseitől függetlenül a brit királyi család tagjai ahogy mindig, úgy most is felköszöntötték a közösségi médiában Harry herceg születésnapos feleségét. Azt azért tegyük hozzá, hogy az ünnepélyes szövegeket nem vitték túlzásba, ugyanis tulajdonképpen mindenki ugyanazt írta. Íme a bejegyzések.

Fotó: Jeff J Mitchell/Getty Images

További fotókért és némi életrajzi adalékért meg ide lehet kattintani. A fényképekért mindenképpen megéri, számunkra a nagy részük újdonság volt, és érdekes figyelni, milyen sokat változott a hercegné az évek során.

Csonka Andrásnak egy rajongója szólt, hogy 12 év után kivették az Abigélből

Csonka egy rajongói Facebook-üzenetből értesült arról, hogy az Operettszínház úgy döntött, ezentúl nem ő alakítja Kőnig tanár urat. A hír lesújtotta, a történtekről Sebestyén Balázs műsorában mesélt. Bővebben.

Fásy Zsüliettre nem lehet ráismerni

Fásy Ádám 22 éves lánya lefogyott, és radikális fodrászolási változtatásokat eszközölt, amelynek következtében ritkán olyan igaz a mondás, mint most, de Zsüliettet tényleg mintha kicserélték volna. Fotók itt nézegethetők.

Barack Obama is most szülinapozott, így ez a legjobb alkalom arra, megnézd, hogyan köszöntötte fel őt Obamáné, és megismerd az USA első fekete elnökének izgalmas élettörténetét

Néhányaknak biztos nem újonság, hogy Meghan Markle és Barack Obama egy napon születtek, 20 év különbséggel. Természetesen a facebookos köszöntés Obamáéknál sem maradt ki: Michelle Obama egy nagyjából 15 évvel ezelőtti fotót küldött férjének, vagy ahogy ő nevezi, a “kedvenc pasijának”. A fényképet erre a linkre kattintva találod.

Ezenkívül ezt a kifejezetten érdekes cikket ajánlanánk a figyelmedbe, amelyben fotókkal, idézetekkel tűzdelve tekintenek vissza az egykori elnök életére, politikai munkásságára.

Nem volt túl váratlan a dolog, mindenesetre Reese Whiterspoon és Ryan Philipp fia igazi szívtipró lett

Deacon Reese Phillippe, akinek középső neve amúgy nagymamájától öröklődött át édesanyjára és rá, jelenleg 16 éves, és mit ad isten, tetszetős szüleihez hasonlóan ő sem panaszkodhat a megjelenésére. Fiatal kora ellenére pedig máris aktívan tör előre a zeneiparban, a közelmúltban jelent meg első saját szerzeménye Nina Nesbitt skót énekesnő közreműködésével. Fotók, videók, és további mindenféle információk Deacon Phillippe és anyukája életéről ebben a cikkben vannak.

A 45 éves Eva Longoria csodásan fest bikiniben, Chris Hemsworth egyre gigantikusabb izmainak viszont talább elkélne egy számmal nagyobb póló

A Született feleségek 157 centis színésznője két évvel ezelőtt szülte meg fiát, így tehát ezen a fényképen egy gyönyörű anyukát láthatunk.

Fotó: Don Arnold/WireImage

Az egyenjogúság jegyében dagadnak a mai írásunk végén Chris Hemsworth izmai, egész pontosan itt. Hemsworthről érdemes megjegyezni, hogy igazi átalakulóművész: míg a Thor-filmekre pattanásig pumpálja magát, az öt évvel ezelőtti A tenger szívében kedvéért úgy lefogyott, mint egy jó hajótörött. Kár, hogy különösebben nem érte meg, a film nem kapott jó értékeléseket.

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

Harry herceg szerint "nagyon sok mindenre nincs magyarázat"...

képcím

Farkasházi Réka előtt kezdtek ki a férjével

képcím

Geszler Dorottya lánya férjhez ment: itt vannak az első fotók