Fordulat állt be Vajna Tímea párkapcsolatában

Startlap - Startlap
Az özvegy még mindig gyászolja Andy Vajnát, ezért döntést hozott. Bulvárösszefoglaló.

Vajna Tímea: Inkább egyedül szeretnék most lenni

Fordulat állt be Vajna Tímea párkapcsolatában: az özvegy még mindig gyászol, ezért nagy változásra készülnek ZoltánnalRészletek itt.

Südi Iringó annyira környezettudatos, hogy saját papírszívószálgyárat üzemeltet

A táncművész a Reggeli stúdiójában tájékoztatott mindenkit arról, hogy majdnem eredeti foglalkozásának is hátat fordított, amikor megérintette a környezetvédelem szele. Südi Iringó egy utazás során jött rá arra, hogy a szívószálbizniszre lenne érdemes feltennie az életét, és a jövőben jönnek majd a kupakok és az ételtartók is. Videó és további részletek itt találhatók.

Tovább gyűrűzik a Mintaapák-ügy: Szabó Kimmel pert emleget, Kovács Patrícia és Klem Viktor lazán reagált, a Bors szerint a pénzzel volt a baj

24 órán belül egyszerre három színész távozott a TV2 Mintaapák című sorozatból, amelynek stábjában már eddig is szokatlanul sok csere történt. A csatorna közleménye szerint Klem és Szabó Kimmel “emberi és magatartásbeli problémák miatt repült. Mindhárom színész válaszolt a vádakra: Kovács Patrícia reakcióját itt, Szabó Kimmel Tamás írását itt, Klem Viktor bejegyzését pedig itt tudod megnézni. Mindeközben a Bors is bekapcsolódott a dologba: a napilap cikkében arról írnak, hogy a változások hátterében a pénz áll. Részletek itt.

Csősz Boglárka és Tolvai Reni is megemlékezett az óceánok világnapjáról, csak sajnos mindketten elkövettek egy kínos hibát

Kezdjük a dolgot Tolvai Renivel, ő ugyanis csak egy földrajzi tévedést vétett, de legalább az üzenet lényegét, miszerint az óceánokra vigyázni kell, nem rontotta el. Tolvai posztjáért ide kell kattintani.

Csősz Boglárka ugyanakkor már jóval szerencsétlenebb posztot tett közzé: a luxusfeleség úgy érezte, a jachton koktélozás az, amit a környezetvédelem zászlajára kéne tűznie, és ezt meg is tette. A kommentelők felhívták az ellentmondásra a figyelmét, ezért még egy zavaros magyarázkodással is fokozta a fokozhatatlant. Íme.

Eva Longoria fürdőruhában és estélyiben is gyönyörű, de nemcsak ezt nézheted meg, hanem a boldog családi életébe is bepillanthatsz

Fotó: Christopher Polk/Getty Images for JumpLine

A Született feleségek színésznője éveken át hiába kereste a szerelmet, majd 2015-ben megismerkedett Jose Antonio Bastónnal, akivel azóta is tökéletes boldogságban telnek a napjaik. Az alábbi cikkben fotók és videók segítségével mutatják be Longoria magánéletét.

“Annyira buta voltam” – Hódi Pamela rossz párkapcsolatairól vallott

Betti a szép fogsorra izgul, Zsolt gazdának meg olyan nő kellene, mint Nádai Anikó: a Házasodna a gazda szereplői elmondták, milyen társat keresnek

Vasárnap indul az RTL-en a Házasodna a gazda című tanyasi párkeresős reality új évada, amelyhez már javában érkeznek a jobbnál jobb videók a főszereplőkről, vagyis a szerelem után vágyakozó gazdálkodókról. A hét gazda, illetve gazdasszony ezúttal arról számoltak be, hogyan képzelik el ideális párjukat. A rövid videókat erre a linkre kattintva találod.

Győzike határozottan állítja, hogy nem bűnös, de azért gyorsan átutalt a NAV-nak 36 milliót

Gáspár Győző  adócsalási ügyével kapcsolatos nyilatkozatain nem egyszerű kiigazodni. Mi inkább nem is próbálkoznánk vele, inkább olvasd el az alábbi cikket a legújabb fejleményekről.

Hosszú Katinka nem éppen olyasmivel tölti a karantént, amire gondolnál

Az úszónő egy fényképen mutatta meg, milyen meglepő tevékenységgel űzi el unalmát. Íme.

Gryllus Dorka: Egyszerre történt ez a két abszurd dolog: terhes lettem, és jött a járvány

Fotó: Popow/ullstein bild via Getty Images

Simon Kornél, Gryllus Dorka és kisfiuk élete a karantén kezdete óta szinte kizárólag a lakásban történik. Így itt zajlanak a szinkron- és hangalámondási munkák, az otthoni oktatás, no meg a színházi felvételek egy különleges projekthez. Ebben az interjúban erről az új, egyedülálló projektről, amelyben az élő színészi játékot előre elkészített felvételekkel és animációkkal keverik, a babavárásról, az elmúlt hónapokról és a jövőről kérdezték Gryllus Dorkát.

 

További rövidhíreket most meg is hallgathatsz a Hírstart podcastján: katt ide.

Ez is érdekelhet

képcím

WHO: Valószínű, hogy Európa a járvány végső fázisához...

képcím

Koronavírus itthon: 39 928 új fertőzöttet igazoltak a hétvégén

képcím

G.w.M. feleségének a nukleáris fegyverkezés a szakterülete, a...