Kiemelt Hírek 2018. augusztus 01.

Fényes nappal, egy békásmegyeri játszótéren borotválta le altestét egy férfi

Startlap Kiemelt Hírek 2018. augusztus 01.
A gyerekek szerencsére nem látták, hogy még a véres zsebkendőit is szétdobálta.

Vasárnap reggel szürreális látvány fogadta az egyik békásmegyeri játszótér látogatóit: egy férfi nekiállt megborotválni az egész altestét, az intim szőrzetét is beleértve – tudta meg a Bors. A román állampolgárt végül a rendőrök vitték el, de nem a szépítkezés miatt.

A kiabálásokat követően csak annyit láttam, hogy a Kabari utcai játszótéren valaki valami undorító dolgot tesz. Egy férfi az elkerített játszótéren borotválta magát. Rettentően felháborított a látvány

– fogalmazott egy helyi lakos.

A férfi a lábszárát, combját, illetve egyes szemtanúk szerint intim részeit is szőrtelenítette. Mindeközben egyre nagyobbra nőtt a felháborodott tömeg, akik megpróbálták elzavarni, és már az emeleti lakásokból is üvöltözni kezdtek. Az illető a művelet során megvágta magát, és állítólag szétdobálta a véres zsebkendőket, de ezt a gyerekek már nem látták. A felháborodott lakók végül értesítették a rendőröket.

A lap megkeresésére a rendőrség elmondta: a román állampolgárságú férfit előállították, de nem a borotválkozás miatt, hanem azért, mert nem tudta igazolni magát. A szőrtelenítés egy játszótéren sem minősül bűncselekménynek és szabálysértésnek, ugyanis a rendőrség nem tud arról, hogy nemi szerve tájékát is kezelésbe vette volna.

Keresés az oldalon