Féltékenységből megkéselte feleségét és új párját egy keceli apa

A vádlott betört a felesége új otthonába, álmában mellkason szúrta az asszony élettársát.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2018-05-02 11:46

forrás: Thinkstock

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy 33 éves keceli férfi ellen, írja a Délmagyar. A férfi tavaly október 3-án hajnali egy óra körül ittasan és nyugtató gyógyszerek hatása alatt egy késsel felfegyverkezve betört felesége új élettársának otthonába és többször megszúrta a férfit.

A vádlott és felesége házasságából hat gyermek született, kapcsolatuk azonban 2017 elején megromlott a férfi italozása miatt. Az asszony ezért a gyermekekkel együtt elköltözött, majd hamarosan élettársi kapcsolatot létesített egy másik keceli férfival. A férje többször kérte, illetve fenyegette feleségét, hogy költözzön vissza hozzá.

Próbálkozásai nem vezettek eredményre, ezért akart bosszút állni az asszony új élettársán. Átmászott az áldozat otthonának kerítésén, majd a bejárati ajtó hiányzó üvege helyén benyúlva kinyitotta az ajtót, aztán a hálószobában megszúrta az alvó férfi mellkasát.

Az áldozat és az asszony egyaránt felébredtek, és megpróbálták a vádlottat kilökdösni a lakásból, de a férfi eközben többször megszúrta a nő arcát, felsőtestét, és karjait. Ezután elkezdtek dulakodni, majd az asszony a szomszédoktól kért segítséget, és kihívták a hatóságokat.

Az előzetes letartóztatásban lévő vádlottat a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletén kívül magánlaksértés bűntettével és könnyű testi sértés vétségével is vádolja, az ügyet a Kecskeméti Törvényszék fogja tárgyalni.

Címlapkép: Thinkstock

Címkék:

késelés

Mai nap hírei

Vizsgálódik az Európai Bizottság, miután egy civil szervezet azért bukta a pályázatát, mert nem igazolta, kap-e támogatást külföldről

444.hu5 órája

Jelentős enyhülés kezdődik

koponyeg.hu5 órája

A Ford fejlesztésével nem fog bepárásodni a szélvédőnk

autopro.hu7 órája

11 ország, ahol még mindig nincs koronavírus

napmintnap.com9 órája

Gólrekorddal jutott tovább a magyar férfi kézilabda-válogatott az egyiptomi vb-n

168ora.hu9 órája

Híres párok, akik között nagy a korkülönbség: de őket ez kicsit sem érdekli

joy.hu10 órája

Trump fia megkérte Elon Muskot, hogy dobjon össze egy közösségi oldalt

digitalhungary.hu10 órája

Mi történik 20 év után a napelemekkel?

alternativenergia.hu11 órája