Négyen meghaltak és többen megsérültek egy New York-i késelésben

Startlap - Startlap
Egy 11 és egy 12 éves gyermek is az áldozatok között van, a helyszínre kiérkező rendőröket is megkéselték.

Négy ember meghalt, köztük két gyermek, egy pedig súlyosan megsérült egy késelésben a Queens megyei Far Rockawayben vasárnap reggel – írja a CNN a rendőrség  beszámolója alapján. Két rendőr megsérült, amikor a házhoz mentek, ahol tűz is keletkezett, a gyanúsított pedig meghalt.

Az elhunytak egy 11 éves kislány, egy 12 éves fiú, egy 44 éves nő és egy 30 év körüli férfi, akik feltehetően családtagok voltak. 

A rendőrök nem sokkal hajnali 5 óra után kaptak segélyhívást egy fiatal nőtől, aki azt mondta, az unokatestvére megölte a családtagjait. Miután kivonultak a lakótömbhöz, egy férfit láttak kisétálni csomagokkal. A férfi konyhakést rántott a rendőrökre, az egyiket nyakon és mellkason szúrta, a másikat pedig fejbe találta – közölték. Az egyik rendőr fegyverével lelőtte gyanúsítottat, aki meghalt.

Fotó: AFP

A rendőröket nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, és várhatóan felépülnek.

A 11 éves kislányt a ház előtt találták meg, belehalt sérüléseibe. A nappali és az előszoba területén tűz ütött ki, a gyanúsított valószínűleg egy kanapét gyújtott fel, amikor kiment a házból. A tűz eloltása után a tisztviselők három halottat találtak az épületben: egy 12 éves fiút, egy 44 éves nőt és egy 30 év körüli férfit. A rendőrség szerint mind a négyen szúrt sebekbe haltak bele.

A késelés gyanúsítottját egy 38 éves bronxi lakosként azonosították. A férfit korábban letartóztatták már családon belüli erőszak miatt.

Címlapkép: AFP

Ez is érdekelhet

képcím

Késes támadás történt Gdanskban, őrizetbe vettek egy magyar...

képcím

Öt nőt öltek meg Bécsben egy nap alatt - A hét hírei képekben

képcím

Ezért nem tartóztatják le Gyárfás Tamást még