Ez volt a black friday legnagyobb kamuja

Startlap - Startlap
Nem tűnt túl szerénynek az eredeti ár...

Bár kis hazánkban nem egyetlen dátumra fókuszálódik a hagyományos szuper akciók napja, hanem akár több pénteket is érinthet, valószínű már tegnap megvolt az év legbénább leárazása – adta hírül az Index.hu.

Kezdetben csak egy szerényebb elírást vett észre a portál egyik olvasója az Alza.hu felületén, vagyis, hogy egy olyan 90 ezres kávéfőzőt akcióztak le 40 ezerre, ami egyébként bárhol máshol, leértékelés nélkül is ugyanennyi lett volna. 

A cikk hatására, pár órával később vissza is írt a webáruház az Indexnek, és elnézést kértek a sajnálatos hibáért. A portál javította is az írást, amikor derült égből villámcsapásként érkezett az újabb olvasói tipp, ami már messze nem ilyen szerény.

A webshop ugyanis egy 300 ezer körülire leárazott tévét 2,5 milliósnak állított be eredetileg, így mintegy azt sugallta, hogy milliókat spórolhatott az, aki megvette pénteken a készüléket. Ugyanez a televízió egyébként az egyik legnagyobb online árösszehasonlító felületén – még a black friday napján is – leárazás nélkül került ennyibe.

Ez is érdekelhet

képcím

Elnyújtott Black Friday: így használd ki a novemberi akciókat

képcím

Szinetár Dóra elsírta magát, amikor 84 évesen megpillantotta 64...

képcím

Elképedve nézzük, hogy a 69 éves Pataki Ági új...