Ez a hat szám százmilliókat ér: elvitték a hatos lottó főnyereményét

Startlap - Startlap
A hatos lottó 19. heti számsorsolásán 5 találatos szelvényből is bőven akadt. Esti hírösszefoglaló.

Ez a hat szám százmilliókat ér: elvitték a hatos lottó főnyereményét

A hatos lottó 19. heti számsorsolásán 5 találatos szelvényből is bőven akadt. A szerencsés számokat és a nyeremény összegét ebben a cikkben ismertetik.

Rusvai Miklós: Május végére lecsenghet a harmadik hullám

A virológus járványügyi mutatókról tájékoztatott, és elmagyarázta, mi történik a beoltottak szervezetében, amennyiben megfertőződnek a koronavírussal. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Galóczi: A 16-18 évesek több mint 50 százaléka regisztrált az oltásra

Fotó: MTI/Vajda János

A Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője vasárnap számolt be a vakcináció haladásáról és az elérhető oltóanyagokról. További információkért katt ide.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc szerelme festményt ihletett

A közéleti témákkal rendszeresen jelentkező drMáriás 

Az új magyar királyi dinasztia megszületése – Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a gazdagság, szépség és boldogság Ádámja és Évája, a földi mennyország megtestesítői

címet adta a színpompás, vidám alkotásnak. Íme.

MOK: Egy kierőltetett átalakítás hatására egészségügyi dolgozók tömege fogja elhagyni közszolgáltatást vagy az országot is

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) csupán a sajtóból (a Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő által kiposztolt minisztériumi levélből) értesült arról, hogy a szakmai kollégiumok kettő napos határidőt kaptak arra, hogy közöljék, mely egészségügyi fekvő- és járóbeteg intézményt tartják szükségesnek. A kamara szakmai érvekkel alátámasztva fejtette ki lesújtó álláspontját a tervről. Bővebben.

Videón mutatta be az orosházi kórház, hogyan telik egy 12 órás műszak a covid-osztályon: “Megterhel lelkileg, ahogy látom, hogy a beteg szenved és fuldoklik”

Míg Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár szerint “a kórházakban gyógyítani kell, nem kamerázni”, Orbán Viktor pedig úgy véli, “nem most kell bemenni a kórházakba kamuvideókat és álhíreket gyártani”, a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet valamiért mégis úgy érezte, érdemes betekintést engedni abba, mi történik egy átlagos munkanapjuk során. Videó.

Pozitív lett Péni István doppingtesztje, de indulhat az EB-n

A Magyar Sportlövők Szövetsége (MSSZ) hivatalos közleményt adott ki az ügyről, amelyben szabotázs tényét állapították meg. A fejleményekről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Ombudsmanhoz fordul a gyülekezési tilalom miatt Szél Bernadett

Megszakításokkal ugyan, de közel egy éve teljes tilalom alatt áll a gyülekezés Magyarországon, még annak járványbiztos formái is szigorúan tiltja a veszélyhelyzeti rendelet. Bővebben.

Gyereknapot tart Szentkirályi Alexandra

A következő kormányinfóba várják a kicsik kérdéseit, így alighanem hamarabb érkezik válasz arra, hogy “kötelező-e a politikusoknak öltönyt vagy kosztümöt hordani”, mint a független sajtó felvetéseire. Videó és további részletek itt.

Nézők előtt kerül megrendezésre a Forma-1-es Magyar Nagydíj

Fotó: Charles Coates/Getty Images

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárának vasárnapi bejelentése szerint több más autós verseny is nyitva áll majd a közönség előtt. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Egységesül az ügyeleti rendszer, a 1830-as központi számot kell...

képcím

A héten érkezik az emelt nyugdíj

képcím

Nem lesz késő délután háziorvos, szakrendelések szűnhetnek meg