Ez a hat szám százmilliókat ér: elvitték a hatos lottó főnyereményét

Startlap - Startlap
A hatos lottó 19. heti számsorsolásán 5 találatos szelvényből is bőven akadt. Esti hírösszefoglaló.

Ez a hat szám százmilliókat ér: elvitték a hatos lottó főnyereményét

A hatos lottó 19. heti számsorsolásán 5 találatos szelvényből is bőven akadt. A szerencsés számokat és a nyeremény összegét ebben a cikkben ismertetik.

Rusvai Miklós: Május végére lecsenghet a harmadik hullám

A virológus járványügyi mutatókról tájékoztatott, és elmagyarázta, mi történik a beoltottak szervezetében, amennyiben megfertőződnek a koronavírussal. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket olvasd el.

Galóczi: A 16-18 évesek több mint 50 százaléka regisztrált az oltásra

Fotó: MTI/Vajda János

A Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője vasárnap számolt be a vakcináció haladásáról és az elérhető oltóanyagokról. További információkért katt ide.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc szerelme festményt ihletett

A közéleti témákkal rendszeresen jelentkező drMáriás 

Az új magyar királyi dinasztia megszületése – Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a gazdagság, szépség és boldogság Ádámja és Évája, a földi mennyország megtestesítői

címet adta a színpompás, vidám alkotásnak. Íme.

MOK: Egy kierőltetett átalakítás hatására egészségügyi dolgozók tömege fogja elhagyni közszolgáltatást vagy az országot is

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) csupán a sajtóból (a Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő által kiposztolt minisztériumi levélből) értesült arról, hogy a szakmai kollégiumok kettő napos határidőt kaptak arra, hogy közöljék, mely egészségügyi fekvő- és járóbeteg intézményt tartják szükségesnek. A kamara szakmai érvekkel alátámasztva fejtette ki lesújtó álláspontját a tervről. Bővebben.

Videón mutatta be az orosházi kórház, hogyan telik egy 12 órás műszak a covid-osztályon: “Megterhel lelkileg, ahogy látom, hogy a beteg szenved és fuldoklik”

Míg Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár szerint “a kórházakban gyógyítani kell, nem kamerázni”, Orbán Viktor pedig úgy véli, “nem most kell bemenni a kórházakba kamuvideókat és álhíreket gyártani”, a Dr. László Elek Kórház és Rendelőintézet valamiért mégis úgy érezte, érdemes betekintést engedni abba, mi történik egy átlagos munkanapjuk során. Videó.

Pozitív lett Péni István doppingtesztje, de indulhat az EB-n

A Magyar Sportlövők Szövetsége (MSSZ) hivatalos közleményt adott ki az ügyről, amelyben szabotázs tényét állapították meg. A fejleményekről ebből a cikkből tájékozódhatsz.

Ombudsmanhoz fordul a gyülekezési tilalom miatt Szél Bernadett

Megszakításokkal ugyan, de közel egy éve teljes tilalom alatt áll a gyülekezés Magyarországon, még annak járványbiztos formái is szigorúan tiltja a veszélyhelyzeti rendelet. Bővebben.

Gyereknapot tart Szentkirályi Alexandra

A következő kormányinfóba várják a kicsik kérdéseit, így alighanem hamarabb érkezik válasz arra, hogy “kötelező-e a politikusoknak öltönyt vagy kosztümöt hordani”, mint a független sajtó felvetéseire. Videó és további részletek itt.

Nézők előtt kerül megrendezésre a Forma-1-es Magyar Nagydíj

Fotó: Charles Coates/Getty Images

Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárának vasárnapi bejelentése szerint több más autós verseny is nyitva áll majd a közönség előtt. Részletek itt.

Ez is érdekelhet

képcím

Vitézy és Karácsony is reagált Orbán voksára

képcím

Orbán arra szavazott, akit Szentkirályi Alexandra javasolt

képcím

Jordán Tamás hónapokig kórházban volt, Magyar Péter...