Mészáros lefogyott Várkonyi Andrea mellett

Startlap - Startlap
A pár Buda lehető legszebb kilátással rendelkező részén fog lakni, és nagyon úgy néz ki, közeleg az esküvő is. Heti bulvárösszefoglaló.

Hamarosan kész Mészáros Lőrincék és Várkonyi Andrea álomotthona, jöhet az esküvő

Néhány hete derült ki, hogy a XII. kerületi Széchenyi-kilátó melletti egyik utcában kezdi meg a közös életét Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. A felújítás alatt álló panorámás szerelmi fészek rövid idő alatt turistalátványossággá vált. Ide kattintva pedig az is megtudható, milyen óriási is lehet az épület végösszege, illetve milyen változásokon ment át a milliárdos vállalkozó új párja mellett. 

Megszólaltak a vajúdó Dér Heninek segítő rendőrök, drámai pillanatokban léptek közbe

MTI Fotó: Kovács Tamás

Rendőri segítséggel sikerült beérni a szülészetre a vajúdó Dér Heninek. A Bors megtalálta azokat a rendőröket, akik segítettek az énekesnőnek és férjének, Bakos Gergőnek, hogy minél hamarabb eljussanak a kórházba. Beszámolójukat itt olvashatod.

Gombos Edinának irigyelt élete van Amerikában

Az egykori műsorvezető 6 évvel ezelőtt egy 4 hónapos babával, egy iskolakezdés előtt álló kisgyerekkel és 3 bőrönddel vágott bele férje oldalán az amerikai kalandba. Edina most az Itt van Amerika! nevű YouTube-csatornáján mutatta meg, milyen mesébe illő körülmények között él FloridábanEzen a linken bővebben olvashatsz a témáról.

Szociális segélyre szorul az egykori milliárdos bűnöző, Tasnádi Péter

A Blikkben olvashatunk arról, hogy Tasnádi Péter minden hónap elején türelmetlenül várja a pénzes postást a nyugdíjával. Ha érdekel, mi történt a milliárdos vagyonával a börtönévek alatt, vagy hogy milyen szerény körülmények között él most a magát korábban vállalkozóként aposztrofáló bűnöző, megtudhatod ebből a cikkből.

Lehoczky Zsuzsát szerda reggel tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a liftből 

A 84 éves művésznő nagyon bánta, hogy emiatt csak telefonon tudták bekapcsolni a Mokka stúdiójába, ahol a Nemzet Színésze címről beszélgettek, mert szereti a műsort, és az interjú tiszteletére sokat készülődött, hogy gyönyörű legyen. Persze így is megéri megnézni Lehoczky Zsuzsa hajnali interjúját, nem csak a szerencsétlen liftes sztori miatt. Videó.

Megszületett a döntés Vitray Tamás balesete ügyében: meggyőzte a bíróságot, hogy ne vegyék el a jogsiját

Eredetileg négy hónapra bevonták volna a 88 éves műsorvezető vezetői engedélyét, miután februárban totálkárosra törte autóját. Vitray Tamás levelet írtebben a cikkben elárulja, mi történt végül.

A Fidesznek nincs köze Schobert Norbert üzletéhez

A fitneszoktató, üzletember álszentnek tartja a magyar társadalmat. Stratégiája része az állóvíz felkavarása. Egy lapinterjúból azt is megtudhatjuk, miért ment el a Fidesz eredményvárójára. Erre a linkre kattints.

Gesztesi Károly hangján szólal meg egy reklám az ATV-n, kiborultak a nézők

A csatorna elismerte a hibát, ugyanakkor nem tudták azonnal orvosolni azt. Részletek itt.

Till Attila megszólalt az alkoholizmusáról: “A felségem is nagyon sokszor szégyellt”

Tilla 15 éves korától kezdve 30 éven át volt az ital rabja. A függőségéről Kadarkai Endre műsorában vallott, súlyos történeteket felidézve. Videó és további részletek itt.

Borbély Alexandra esküvői terveiről mesélt: 150 fős nyári lagzira készülnek Nagy Ervinnel

Már harmadjára tűzik ki a dátumot, és “csak-csak összejön”, fogalmazott a színésznő, aki két forgatás közé fogja “beszorítani” a kicsire tervezett, de annál azért nagyobbra hízott esküvői álmait. Borbély Alexandra az RTL Klub Reggelijében adott interjút, erre a linkre kattintva elolvashatod a beszélgetés legjobb részeit, de akár meg is nézheted az egész felvételt.

Ez is érdekelhet

képcím

Vádat emeltek Donald Trump ellen

képcím

Trump nem kap bilincset, de támadja a bírót hamarosan kezdődő...

képcím

Döntetlen született Frankfurtban