Ez a három csillagjegy nagyon megszenvedi a következő heteket

Startlap - Startlap
Az asztrológusok szerint jó néhány ember van most, akiknek nem árt felkészítenie magát, mert nehéz idők várnak rájuk. Vasárnap délelőtti hírösszefoglaló.

Ez a három csillagjegy nagyon megszenvedi a következő heteket 

A Nap az ikrek jelébe lépett május 20-án, és ezzel megkezdődött a június 20-ig tartó ikrek hava. Van három csillagjegy, amelynek szülöttei számára a következő egy hónap nem lesz könnyű. Ebből a cikkből megtudhatod, kikről van szó, és azt is, hogy milyen nehézségekre kell felkészülniük.

DK: A Szent János kórház dolgozóitól levonják a parkolási díjat

A párt közleményben írt arról, hogy az intézmény egészségügyi dolgozóinak fizetnie kell a kórház területén való parkolásért. Részletek itt.

SZÉP-kártya: fontos változást jelentettek be

A Magyar Közlönyben megjelent rendeletnek köszönhetően a munkáltatók és a munkavállalók is jól járhatnak. A változás egymillió embert érinthet. Részletek itt.

Újabb fertőzötteket azonosítottak Magyarországon

Fotó: Ákos Stiller/Bloomberg via Getty Images

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírust, és többen meghaltak a fertőzés következtében. A koronavírussal kapcsolatos friss hazai statisztikákat erre a linkre kattintva ismerheted meg.

Zsidró Tamás elárulta, milyen krízis vár a fodrászatokra

Az embereknek mindig szüksége van fodrászra. Még a háború alatt is

– fogalmazott Zsidró Tamás, a Zsidró Szalonok tulajdonosa. Ebben a cikkben egy interjút találsz a sztárfodrásszal, amelyben értékeli a koronavírus-járvány ágazati hatásait, és elmeséli, mi történt az ő vállalkozásával az elmúlt hónapokban.

Norvégia leendő királyának felesége mellett Meghan Markle szinte mintahercegnőnek számít

Haakon norvég herceg V. Harald norvég király és Szonja norvég királyné fia. A politikatudományi szakon végzett Haakon minden tulajdonságát tekintve tökéletes herceg volt, egészen 2001-ig, amikor házasságával kicsit kiverte a biztosítékot népénél. Felesége, Mette-Marit Tjessem Høiby nem volt éppen népszerű a norvégok körében, és nem véletlenül. Ide kattintva egy képgalérián keresztül ismerheted meg a család legérdekesebb sztorijait.

“Miért zártatok minket börtönbe?” – megszólaltak az EU-s nyomásra végre bezárt tranzitzóna eddigi lakói

Az Európai Bíróság múlt heti döntése értelmében a tranzitzónában történő elhelyezés őrizetnek minősül, így négy hétnél tovább senkit sem lehet ott tartani. Az ítélet után Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója még azt mondta, ezt a magyar kormány nem fogadja el, nem sokkal később kiderült: mégis becsukják a röszkei és tompai táborokat. Az oda bezárt 280 ember többségét a vámosszabadi nyílt befogadó állomásra szállították. A kormány álláspontja szerint senkit sem tartottak fogva, a tranzitzónák nyitottak Szerbia felé. Ezzel sem a jogvédő szervezetek, sem a menedékkérők nem értenek egyet, akik borzalmas körülményekről számoltak be: azt mondták, nem tranzitzónában voltak, hanem börtönben. A menekültek ebben a riportban nyilatkoznak élményeikről, immár a vámosszabadi táborból.

A járvány vámszedői: tízezreket kérnek el egy pár száz méteres fuvarért

A koronavírus-járvány miatt az ukrán-magyar határon egyetlen átkelő működik, ahol csak autóval lehet közlekedni. Átjutni több óra, és akinek nincs kocsija, annak akár egy napja is rámehet az utazásra. És nagyon durva tarifát számolnak a pár száz méteres távra. Legalábbis Magyarország felé, az Ukrajna irányába tartóknak ugyanis az önkormányzat segít. Ha érdekel a téma, akkor ezt a cikket ajánljuk a figyelmedbe.

Száz éve lett öngyilkos Magyarország, hogy elkerülje a halálát

Az Apponyi Albert vezette magyar delegáció 1920 januárjában érkezett Párizsba, ahol gyorsan világossá vált, hogy nem tárgyalásra várják őket, hanem az előre elkészített diktátum aláírására. Apponyi híres beszédében azt mondta: a trianoni békediktátum aláírása az öngyilkosságot, elutasítása a halált jelentené az országunk számára. A szomszédaink Magyarország területének kétharmadát oszthatták fel egymás között. Miért voltak ilyen szigorúak a feltételek? Mit és miért vesztettünk el 1920-ban? Erről szól ez a cikk.

 

Készítsd fel a kertet a nyárra: ezek a kerti bútorok egyetlen udvarból sem hiányozhatnak

Fotó: GraphicaArtis/Getty Images

A jó idő beköszöntével minden évben felmerül a dilemma, hogy miként csinosítsuk a balkont vagy a kertet. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk néhány szuper kerti bútort, amelyek igazi alapdarabok, így minden olyan háztartásban szükség lehet rájuk, ahová jutott egy kevés zöld.

 

Ez is érdekelhet

képcím

Ez volt Novák Katalin és férje koronázási szettje - a hét...

képcím

Nagy Fidesz előnyt mért két közvélemény-kutató szervezet is

képcím

Így kritizálta Matolcsy beszédét az ellenzék