Céline Dionnak sikerült felismerhetetlenné válnia

Startlap - Startlap
Mostanában igazán sokat tett ezért, de most mindenen túltett. Heti bulvárhírek.

Céline Dion teljesen felismerhetetlenül néz ki

A népszerű sztár a hivatalos Instagram-oldalán posztolt egy fotót, amiről gyakorlatilag csak emiatt tudjuk, hogy a képen ő látható. Ha te is kíváncsi vagy, miként is néz ki teljesen idegenül, akkor csak ide kell kattintanod.

Ördög Nóráék balatoni házának olyan kilátása van, hogy elsápadsz

Nánási Pál és felesége Pest megyei otthona sem lehet éppen rossz, mégis Balatonakarattyára költöztek a karantén kezdetén. Ördög Nóra legfrisseb fotójából te is rögtön megérted, miért. Ha kíváncsi vagy a képre, akkor kattints ide.

Keleti Andrea legalább 10 évet is fiatalodott

Nagyon jó formában van az ötvenéves Keleti Andrea, bárki megirigyelhetné az alakját! A fotókért ide kattints.

Válasz a parasztozó Tolvai Reninek

Szerencsétlen megfogalmazás, de elgondolkodtató mondanivaló. Tolvai Reni kifakadásán több okból is érdemes rágódni kicsit. Ebben a cikkben meg is teszik.

“Van egy olyan Iza is, aki szeretné mások javát szolgálni” – Varga Izabella négy hét múlva államvizsgázik

Fotó: YouTube/ Christine Clair MEDSPA/ RTL Klub

Pár napja adta le a diplomamunkáját, és mindjárt államvizsgázni fog. A tanulással még sűrűbb lett az élete, hiszen a színészkedés közben egy másik, egészen más jellegű félállást is betölt, no és persze két gyermek anyja. Erre a linkre kattintva egy interjút olvashatsz Varga Izabellával, aki az egyetemen kívül mesél családi életéről, a karanténról és jövőbeli terveiről.

Nem fogod kitalálni, hová vezetett Zimány Linda első útja a kijárási korlátozás feloldása után

A fővárosban hétfő óta lehet legálisan mászkálni, Zimány Linda ennek örömére nem akárhol indította a napot. Na, vajon hova ment? Innen kiderül.

Bárdosi Sándorék lakása kigyulladt, és csak a szerencsén múlt, hogy sikerült megfékeznie a tüzet – fotók a pusztításról

Az egykori olimpikon és felesége két hete költözött új albérletbe, ahol csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia. A történtekről egy fényképes Facebook-posztban számolt be Bárdosi Ildikó. A bejegyzést itt találod.

Győrfi Pálnak köszönhetjük a nyolcvanas évek egyik legjobb magyar punkslágerét

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Nem tudjuk, mennyire vagyunk ezzel egyedül, de mi már kicsit unjunk a Győrfi Pált övező újkeletű mániát. A legfrissebb róla szóló cikk azonban még szerintünk is nagyon érdekes, ugyanis végre előszedtek valami igazán izgalmasat az OMSZ-szóvivő életéből. Kiderült, hogy Győrfi Pál és a budapesti Veres Pálné Gimnázium további tanulói a nyolcvanas években egy punkegyüttes tagjai voltak. A Madártej zenekarról még az az Ifjúsági Magazin is hírt adott, és szerencsére egy slágerük is fennmaradt, sőt klip is van hozzá. A (vélhetően) Lárvává válva címre hallgató dal ráadásul komolyan meghaladja egy átlagos középsulis produkció szintjét, egy megdöbbentően jó számról van szó. Fotók, videóklip és további részletek itt találhatók, melegen ajánljuk mindenkinek.

Hajas László feláldozta tartalékait az alkalmazottaiért: horribilis összeget veszített a koronavíruson

Hajas László mintegy két hónap után ismét megnyitotta szalonjait. A sztárfodrász nincs könnyű helyzetben: kemény milliókat bukott a víruson: mindezt azért, mert – mint mondja – az anyagi áldozatok közel sem érdeklik annyira, mint kollégái megbecsülése. A részletekről erre a linkre kattintva olvashatod el Hajas nyilatkozatát.

Balázs Klári ötévesen kapta az első gázsiját

Az énekesnő Tatár Csillának mesélt el egy gyerekkori történetet, amiből kiderült: már ötévesen olyan ügyes volt, hogy ellenszolgáltatást kapott az előadásáért. Videó és további részletek itt találhatók.

Az elmúlt hét legfontosabb közéleti hírei

Ha te is tudni szeretnéd az elmúlt napok legérdekesebb információit, akkor csak kattints ide.

Ez is érdekelhet

képcím

444.hu: Völner az Igazságügyi Minisztérium bejáratánál kapott...

képcím

Damu Roland lányának gyámja kiakadt: "Tartsanak pénzéhesnek, a...

képcím

Rúzsa Magdi elárulta, hogyan fogja nevezni három kisbabáját