Exkluzív interjú Bodrogi Gyulával: "Mindent a nőknek köszönhetek"

A 87 éves színészlegenda a karanténból jelentkezett be egy hosszú beszélgetésre. Bulvárösszefoglaló.

Szerző: Startlap

Forrás: startlap.hu | 2021-02-05 14:11

Fotó: MTI/Rosta Tibor

Exkluzív interjú Bodrogi Gyulával: “Mindent a nőknek köszönhetek”

A BEST magazin podcastinterjúi sorában ezúttal Bodrogi Gyula került sorra. A “Karanténiából” bejelentkező Kossuth-díjas színész áprilisban ünnepli 87. születésnapját. Ha szeretnéd meghallgatni a teljes beszélgetést, akkor katt ide.

Curtisnek saját szobája van Balázs Andinál

A színésznő és a rapper annyira szoros barátságba kerültek, hogy már családtagként tekintenek egymásra. Igen, nagyon meglepő, de tényleg így van: a különleges viszonyról Curtis és Balázs Andi együtt mesélt a LifeTV stúdiójában. A dolog annyira komoly, hogy igazából ha meg se szólalnak, akkor is kiderül, hogy egy rendkívüli kapcsolat az övék. Videó és további részletek itt.

Folytatódik Tóth Gabi és Tóth Andi cirkusza: Tóth Gabi perrel fenyeget, Tóth Vera is megszólalt

Hacsak nem csuktad be teljesen az internetet az elmúlt napokban, akkor szinte biztos, hogy értesültél a két Tóth között kirobbant vitáról. A legfrissebb fejlemény, hogy (az üggyel állítolag foglalkozni nem akaró) Tóth Andi egy influenszer élő videójában reagált Tóth Gabi videójára. Tóth Anditól megtudhattuk, hogy közölne ő több üzenetet is, csakhogy Tóth Gabi már a bíróságot emlegeti. Bővebben.

Mindeközben Tóth Vera is bekapcsolodott a Tóthok háborújába, íme a hozzászólása.

Hírek Gáspár Győzőről: Újraéled a Győzike Show, Zsolt meg állítólag csak azért békült, mert fizettek neki egymilliót

Már nem Gáspár Győző az igazi sztár, Hajdú Péter tévécsatornája Gáspár Beához futott az új reality ötletével. A műsorról ide kattintva  olvashatsz. Persze Győzike is érdekes maradt, mi sem mutatja ezt jobban annál, hogy ma kétszer is megszólalt: ebben a cikkbenarról mesél, hogyan vezette meg őt a testvére egymillió forintért.

Kylie Minogue férjes asszony lesz

Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Paul Solomons két év randizás után eljegyezte az ausztrál énekesnőt. Erre a linkre kattintva fényképen nézheted meg a boldog párt, és arra is fény derül, ki az a Paul Solomons, egy kicsit ő is híres ember.

Rubint Rékáról erotikus fotók készültek, de az arcát kissé nehezen ismerni fel

A fotográfus Borzi Vivien elmondásai szerint Rubint Réka azzal kereste fel őt, hogy “szeretné egy más oldalát megmutatni”, “legyen más, mint az eddigi képein”. Szerintünk biztos nem arra gondoltak, hogy úgy megcsússzon a retus és/vagy a smink, mintha Rubint nyakára egy másik fejet helyeztek volna fel, mindenesetre ettől eltekintve a végeredmény amúgy tényleg nem rossz. Fotó.

Míg a feleség fényképezkedik, a férj folytatja szent harcát a zsír ellen: Schobert Norbi egy 300 kilós rábaszentandrási férfi barátja kétségbeesett levelét követően kocsiba ült, és meglátogatta elhízott honfitársát, hogy megmentse az életét. A látogatásról a Tények Plusz készített riportot, ami itt lehet megtekinteni.

Eszenyi Enikő újra rendez

A Vígszínháztól hangos botránnyal a háta mögött távozó Eszenyi egy Csehov darabbal tért vissza. További információkért katt ide.

Hajdú Péter és Mészáros Lőrinc felesége már megint elindít egy tévécsatornát

A figyelmes olvasók jól tudják, hogy a napi bulvártermés jelentős részét már most is Hajdú Péter szállítja a képernyőkre, két csatorna is a nevéhez fűződik. És most a költségvetési csalásért elítélt Hajdú, meg (a válófélben lévő) Mészáros Kelemen Beatrix  csinálnak még egy tévét. Bővebben.

Elhunyt Haya Harareet, a Ben Hur főszereplője

Fotó: Bettmann/Getty Images

Az első izraeli színésznő volt, akinek sikerült meghódítania Hollywoodot is. Haya Harareet szerdán, 89 évesen érte a halál. Kalandos karrierjét, magánéletét és halála körülményeit ebből a cikkből ismerheted meg.

Mai nap hírei

Mi történik már az OTP-vel?

tozsdeforum.hu4 órája

Megrohamozták a laborokat, sokan akarják tudni, mekkora a Covid elleni védettségi szintjük

novekedes.hu6 órája

Sírva mondott le az osztrák egészségügyi miniszter

444.hu7 órája

Ez van most Szellő István és Gubík Ági között

femcafe.hu8 órája

Háromezer alatt az új fertőzöttek száma

demokrata.hu8 órája

"Találkozunk a másvilágon" - legyőzte a gyilkos kór a népszerű színészt

borsonline.hu10 órája

HÉV-szerencsétlenség a Boráros téren – Soha nem látott képek a Nemzeti Fotótárból

hirado.hu12 órája

Több millió magyar nyugdíjast kezdett szédíteni Orbán Viktor, nem tudni, mennyi pénzből

propeller.hu19 órája